Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün transfer oldum çok şükür
- Konu Sahibi karacisto
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- transfer tüp bebek 1. deneme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Normal canım olur öyle. Korkmana gerek yokDün transfer oldum bu gün kasik ağrılarım var adet olacakmış gibi normalmidir kızlar çok korkuyorum
- 2 Aralık 2014
- 438
- 392
- 103
- 32
Yok ben 1 ayda rahim dinlendirme yaptık 5.gun emriyosu 5AAKorkma canim taze transfer mi? Ben de dun 3. Gun transfwri oldum taze. Aynisi bende de var. Kasik agrim ve batma. Opudan dolayi demisti sikinti olmazmis
Evet yerleşmeden olabilir. Bende su an hamileyim. Test sonucuma göre daha yeni transferin 10. Günündeyim yarın da tahlil verip nasipse netleştirecekler.Yok ben 1 ayda rahim dinlendirme yaptık 5.gun emriyosu 5AA
Bende de öyle olduYok ben 1 ayda rahim dinlendirme yaptık 5.gun emriyosu 5AA
Çok sevindim Allah sagliklica kucaginiza almayı nasip etsinBende de öyle oldu
Sizde ikinci günü sancilanma oldumu adet sancısı gibiEvet yerleşmeden olabilir. Bende su an hamileyim. Test sonucuma göre daha yeni transferin 10. Günündeyim yarın da tahlil verip nasipse netleştirecekler.
Benim 4. Günden sonra sürekli vardıSizde ikinci günü sancilanma oldumu adet sancısı gibi
Çok azda lekelenmem oldu cuma günü test ver dediler tutmuşmudur acabaBenim 4. Günden sonra sürekli vardı
Çok korkuyorum vallaÇok azda lekelenmem oldu cuma günü test ver dediler tutmuşmudur acaba
Lekelenmeye yerleşmeden oluyor diye biliyorum. Bende henüz olmadı sayılır. Yani iç çamasırımda bugün çok az vardı gibime geldi. O kadar varla yok arasındaydı. Yarın benim normalde adet günüm ondan da olmuş olabilir dedim. Genelde oluyormuş. Kanama gibi değilse sorun yokÇok azda lekelenmem oldu cuma günü test ver dediler tutmuşmudur acaba
Yok kanama gibi değil sadece çok kasik agrim varLekelenmeye yerleşmeden oluyor diye biliyorum. Bende henüz olmadı sayılır. Yani iç çamasırımda bugün çok az vardı gibime geldi. O kadar varla yok arasındaydı. Yarın benim normalde adet günüm ondan da olmuş olabilir dedim. Genelde oluyormuş. Kanama gibi değilse sorun yok
Normaldir o korkmaYok kanama gibi değil sadece çok kasik agrim var
Evet ilkİnşallah tutar senin ilk çocuğun mu
İyi hayırlısı olsun yaş kacEvet ilk
25İyi hayırlısı olsun yaş kac
- 8 Aralık 2022
- 8
- 2
- 16
- 28
Dün transfer oldum bu gün kasik ağrılarım var adet olacakmış gibi normalmidir kızlar çok korkuyorum
Merhaba,bende yarın olucam transferimi benimkide 5.gün embriyosu 5aa inşallah hepimizinki tutunurDün transfer oldum bu gün kasik ağrılarım var adet olacakmış gibi normalmidir kızlar çok korkuyorum