- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Negatif canımkızlar testim bu şekilde çıkıyor iki tane yaptım ikiside böyleydi bugün yapmadım sizce var mı bişey yoksa ben mi görüyorum sadece
Sağol canım cvp verdiğin için teşekkür ederimNegatif canım
Amin cümlemizin inşallah ❤Rabbim gönlüne göre versin tez vakitte sağlıkla
Ben sanki coook silik birseyler görür gibi oldum. Adetin gecikmişmiydi canim?kızlar testim bu şekilde çıkıyor iki tane yaptım ikiside böyleydi bugün yapmadım sizce var mı bişey yoksa ben mi görüyorum sadece
Ne gördün de umutlandırıyorsun arkadaşım silik mi gördün belirti bile Yok banada senin dediğin gibi dediler var var hafif gördüm doktora gittim kimyasal gebelikti psikolojim alt üst olduBen sanki coook silik birseyler görür gibi oldum. Adetin gecikmişmiydi canim?
Benimde ilk hamileligimde boyle cikmisti esim bile görememisti. Herkesin bir bildigi var ki yorum yapiyor. Tek bilen sen degilsin arkadasim.Bilir bilmez konuşuyorsunuz
Ayrıca ben kimseyi umutlandırmıyorum. Aa kesin hamilesin demedim sadece cizgiyi gorur gibi oldum dedim. Ki herkes yorum yapmakta serbest buna siz karışamazsınız.Ne gördün de umutlandırıyorsun arkadaşım silik mi gördün belirti bile Yok banada senin dediğin gibi dediler var var hafif gördüm doktora gittim kimyasal gebelikti psikolojim alt üst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?