Dün pik gördüm. Bugünde mi pik? ACİL!!!!!!

Şöyle, adetiniz bittiği gün başlayacaksınız. Kullanmadan önce 2 saat sıvı almayacaksınız ki idrar biraz koyulaşsın. İlk idrarla yapmayacaksınız. Ben son sıvımı 11'de alıp 1'de yapıyordum yanlış hatırlamıyorsam. 11'de son bi kere idrara çıkıyodum ama bu söylenen bi şey değil, ben öyle yapmıştım sadece 😅 her gün aynı saatte yapacaksınız. T çizgisi C çizgisiyle aynı koyulukta olduğunda yumurtlama anlamına geliyor, silikleştiğinde de çatlama. Yumurtlama + çatlama ve peşine birkaç günü daha değerlendirirseniz olasılık yükselir
Gunde bir kere mi baktınız ben aldığım ovulasyon testi 15 adet içlerinde ikişer adet var

Çok teşekkür ederim Aralık ayında regl bitince direk baslayacam şuan regliyim ama kan pıhtılaşma sonuçları genetik sonuçları bekledigimiz için. Bu ay planlı bir gebelik düşüncemiz yok mecburen hem zamanda biraz daha geçmiş olur benim.icin 16 Ekim'de düşük oldu benim çünkü 40 gün oldu en azından 2 ay dolmuş olucak Aralık ayında bana doktorum 2.3 ay beklemen yeter demişti ovulasyon testinden bahsetti anlatırım dedi sana Aralık ayında ben aldım hepsi herşey hazır bakalım sonuçlar ne olur Aralık sonu Ocak başı belli olur
Rabbim tekrar göstermesin, sağlıklı bi gebelik nasip eylesin inşallah dualarım sizinle 🙏🏿

X