- 10 Mart 2019
- 165
- 100
- Konu Sahibi falbaktirann
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtanız çatlamamış hala büyümeye devam ediyor olabilir.Kızlar ben anlamadım üst üste neden pik oldu? 7 kasım bat 11 kasım sat. 11inden beri yapıyorum silik silik çıktı bi ara koyulaştı pik olmadı ama dünden beri böyle pik çıkıyor.
Çatlamasa bu pik olmaz ki.yumurtanız çatlamamış hala büyümeye devam ediyor olabilir.
çatlarsa silikleşir canım :)Çatlamasa bu pik olmaz ki.
Çatlama demek silikleşme demek. Sizin yumurtanız hala 18-22 mm civarında dolanıyor demek ki ama anormal de değil birkaç gün sürebiliyor. Havuç falan yiyin
Teşekkür ederimmmmçatlarsa silikleşir canım :)
Kızlar ben anlamadım üst üste neden pik oldu? 7 kasım bat 11 kasım sat. 11inden beri yapıyorum silik silik çıktı bi ara koyulaştı pik olmadı ama dünden beri böyle pik çıkıyor.
Benimkine de bakabilir misiniz bir garip gibi geldi banaÇatlama demek silikleşme demek. Sizin yumurtanız hala 18-22 mm civarında dolanıyor demek ki ama anormal de değil birkaç gün sürebiliyor. Havuç falan yiyin
Pik olmak üzereBenimkine de bakabilir misiniz bir garip gibi geldi bana
Bu testler hangi markanın ovulasyonuKızlar ben anlamadım üst üste neden pik oldu? 7 kasım bat 11 kasım sat. 11inden beri yapıyorum silik silik çıktı bi ara koyulaştı pik olmadı ama dünden beri böyle pik çıkıyor.
Baştan 4.de pik oldu gibi geldi banaPik olmak üzere
ArtımedBu testler hangi markanın ovulasyonu
Bugünde böyle çıktı çatlamış dimiyumurtanız çatlamamış hala büyümeye devam ediyor olabilir.
Çatlamış mı?Çatlama demek silikleşme demek. Sizin yumurtanız hala 18-22 mm civarında dolanıyor demek ki ama anormal de değil birkaç gün sürebiliyor. Havuç falan yiyin
EvetÇatlamış mı?
Ay cansın,çok rahatlattın beni
Bende Aralık regl de başlayacak ovulasyon testine ne zaman nasıl kullanacam bilgi paylasirmisiniz ben ilk defa kullanılan hata yapmak istemiyorum regl biter bitmez baslayacam ve sonuç ne olcak anlayamadım bu test olayiniÇatlama demek silikleşme demek. Sizin yumurtanız hala 18-22 mm civarında dolanıyor demek ki ama anormal de değil birkaç gün sürebiliyor. Havuç falan yiyin
Ben halen çözemedim amaBende Aralık regl de başlayacak ovulasyon testine ne zaman nasıl kullanacam bilgi paylasirmisiniz ben ilk defa kullanılan hata yapmak istemiyorum regl biter bitmez baslayacam ve sonuç ne olcak anlayamadım bu test olayini
Şöyle, adetiniz bittiği gün başlayacaksınız. Kullanmadan önce 2 saat sıvı almayacaksınız ki idrar biraz koyulaşsın. İlk idrarla yapmayacaksınız. Ben son sıvımı 11'de alıp 1'de yapıyordum yanlış hatırlamıyorsam. 11'de son bi kere idrara çıkıyodum ama bu söylenen bi şey değil, ben öyle yapmıştım sadece her gün aynı saatte yapacaksınız. T çizgisi C çizgisiyle aynı koyulukta olduğunda yumurtlama anlamına geliyor, silikleştiğinde de çatlama. Yumurtlama + çatlama ve peşine birkaç günü daha değerlendirirseniz olasılık yükselirBende Aralık regl de başlayacak ovulasyon testine ne zaman nasıl kullanacam bilgi paylasirmisiniz ben ilk defa kullanılan hata yapmak istemiyorum regl biter bitmez baslayacam ve sonuç ne olcak anlayamadım bu test olayini
Çok teşekkür ederim Aralık ayında regl bitince direk baslayacam şuan regliyim ama kan pıhtılaşma sonuçları genetik sonuçları bekledigimiz için. Bu ay planlı bir gebelik düşüncemiz yok mecburen hem zamanda biraz daha geçmiş olur benim.icin 16 Ekim'de düşük oldu benim çünkü 40 gün oldu en azından 2 ay dolmuş olucak Aralık ayında bana doktorum 2.3 ay beklemen yeter demişti ovulasyon testinden bahsetti anlatırım dedi sana Aralık ayında ben aldım hepsi herşey hazır bakalım sonuçlar ne olur Aralık sonu Ocak başı belli olurŞöyle, adetiniz bittiği gün başlayacaksınız. Kullanmadan önce 2 saat sıvı almayacaksınız ki idrar biraz koyulaşsın. İlk idrarla yapmayacaksınız. Ben son sıvımı 11'de alıp 1'de yapıyordum yanlış hatırlamıyorsam. 11'de son bi kere idrara çıkıyodum ama bu söylenen bi şey değil, ben öyle yapmıştım sadece her gün aynı saatte yapacaksınız. T çizgisi C çizgisiyle aynı koyulukta olduğunda yumurtlama anlamına geliyor, silikleştiğinde de çatlama. Yumurtlama + çatlama ve peşine birkaç günü daha değerlendirirseniz olasılık yükselir