Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün Paralel parkta kaldım 2. Yazılıya girmeye korkuyorum
- Konu Sahibi Tirem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2024 direksiyon sınavı ehliyet
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2024
- 460
- 156
- 18
- 18 Aralık 2024
- 246
- 50
- 13
Biliyorum yazılıya girmicem ek ders alıcam ama içimde korku varYazılıya tekrar girmiyorsunuz. Ya ek ders alın ya da kendi aracınızla çalışın yanınızda biri ile parkurda.
Aşkım o geçiyor ya ben eşimle 1-2 kez sürmeye çıkmıştım araba arkamda dikiz aynasından görüyordum ay geliyor geliyor arkamda arkamda diye panik yapıyordum derste sürerken öyle rahat sürüyordum ki usta şoför gibi alışıyorsun ama o sınav stresi berbatSen yine ehliyete yazılmışsın bir yol gitmişsin. Benim trafik fobim var ve ben bunu yenip nasıl cesaret edip ehliyete yazılacağım acaba onu merak ediyorum
- 23 Ekim 2022
- 994
- 1.814
- 43
Alın iyi olur. Kursun verdiği yetmiyor.Biliyorum yazılıya girmicem ek ders alıcam ama içimde korku var
- 18 Aralık 2024
- 246
- 50
- 13
Yaa bende birkaç defa sürdüm ama trafiğe çıkınca elim ayağım her yerim birbirine giriyorAşkım o geçiyor ya ben eşimle 1-2 kez sürmeye çıkmıştım araba arkamda dikiz aynasından görüyordum ay geliyor geliyor arkamda arkamda diye panik yapıyordum derste sürerken öyle rahat sürüyordum ki usta şoför gibi alışıyorsun ama o sınav stresi berbat
Aşırı aşırı heyecan vardı kalbimin sesini ben ve komisyoncular duyuyordu öyle diyim ben sana dizim halay çekiyordu inşallah 2.de kendi hocam varmış gibi düşünücem düşünmeye çalışıcam tekte olmadı bari 2.de olsun be aşkoBende senin gibi aşırı heyecan yapıyordum birazcık komisyon önemli ama onlar yokmuş gibi davran yanında oturan hocanmış gibi düşün tekte almak zorunda değilsin bir daha dene nasıl insanlar araba kullanıyor onları düşün ve geç
Ona alışıyorsun inan hatta bi süreden sonra takmıyorsun dibine girmiş korna çalmış bağırmış vs hatta öyle yapana rahatlıkla söverek uzaklaşıyorsunYaa bende birkaç defa sürdüm ama trafiğe çıkınca elim ayağım her yerim birbirine giriyor
- 4 Aralık 2022
- 858
- 1.068
- 43
- 35
Ben de hazırlanıyorum.Henüz yazılı sınava girmedim.İster istemez ben de endişe ediyorum yazılı sınavı kazanamazsam,kazansam bile direksiyonu gecemezsem diye.Ara vermeyin tekrar hazırlanıp sınava girin.Ara verirseniz öğrendiklerinizi de unutursunuz.Ne önerirsiniz ilk hakkımda kaldım ve bugün oldu ve hala moralim çok bozuk hocam ilk dersimden beri sen ilkte alırsın dedi ama öyle heyecan yaptım ki debriyajı ayağımın titremesinden anlayamadım bile çok kötüydü ya
Aşkım kazanırsın yazılı sınavdan bende 1.de kaldım 2.de geçtim heralde direksiyon sınavında da öyle olucak yani inşallah komisyoncu çok önemli gerçekten rabbim merhametli kişiler ile denk getirsin bidahakinde evet ara vermicem sınavıma yakın ders alıp tekrar giricemBen de hazırlanıyorum.Henüz yazılı sınava girmedim.İster istemez ben de endişe ediyorum yazılı sınavı kazanamazsam,kazansam bile direksiyonu gecemezsem diye.Ara vermeyin tekrar hazırlanıp sınava girin.Ara verirseniz öğrendiklerinizi de unutursunuz.
- 4 Aralık 2022
- 858
- 1.068
- 43
- 35
İnşallah direksiyonu da ikinci de alırsın.Yazili sınava sağlam hazırlanabilmem için önerebilecegin site ya da yöntem var mı?Aşkım kazanırsın yazılı sınavdan bende 1.de kaldım 2.de geçtim heralde direksiyon sınavında da öyle olucak yani inşallah komisyoncu çok önemli gerçekten rabbim merhametli kişiler ile denk getirsin bidahakinde evet ara vermicem sınavıma yakın ders alıp tekrar giricem
İnşallah inşallah teşekkür ederim. Bol bol çıkmış soruları çöz kitaba sadece çalışma çünkü asla yeterli gelmiyor cenk hoca var Instagramda o günlük çıkmış sorular paylaşıyor ben full onu çözdüm 2 girişimde öyle kazandımİnşallah direksiyonu da ikinci de alırsın.Yazili sınava sağlam hazırlanabilmem için önerebilecegin site ya da yöntem var mı?
- 4 Aralık 2022
- 858
- 1.068
- 43
- 35
Aynen ben de onu takip ediyorum.Dogru yoldayım o zaman.İnşallah inşallah teşekkür ederim. Bol bol çıkmış soruları çöz kitaba sadece çalışma çünkü asla yeterli gelmiyor cenk hoca var Instagramda o günlük çıkmış sorular paylaşıyor ben full onu çözdüm 2 girişimde öyle kazandım
Evet evet inşallah geçersin hayırlısıylaAynen ben de onu takip ediyorum.Dogru yoldayım o zaman.
Ya 4 hakkım var diye rahata eremiyorum biraz takıntılıyım bilerek bırakmışlar yılbaşı zammı gelicek diye yoksa belkide geçerdim yaniBen üçüncü sınavda geçtim üstelik otomatik. Kendini üzme alırsın 4 hakkın var zaten. Umutsuzluğa kapılma. Her derste başka bir şey öğrenirsin
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.948
- 548
Siz hiç hata yapmadınız mı? Kırmızı kodlu hatalar belli onlardan birini yaptıysanız neden bilerek bırakmış olsunlarYa 4 hakkım var diye rahata eremiyorum biraz takıntılıyım bilerek bırakmışlar yılbaşı zammı gelicek diye yoksa belkide geçerdim yani
Hayır hata yapmadım parkimi yaptım komisyoncuya söyledim parkım tamam dedim söylemedi 3 kez tekrarladı emin misin diye normalde 1 kere söylediğimde deseydi arabayı oynatmazdim o sıra çizgiden çıkmışım öyle bıraktılar yaniSiz hiç hata yapmadınız mı? Kırmızı kodlu hatalar belli onlardan birini yaptıysanız neden bilerek bırakmış olsunlar