Dün meme ameliyatı olduummm🤭🤭

Aynı gün ameliyat olmuşuz. Benim hala ödemlerim inmedi ve ağrılarım var. Bilakis sabah uyanınca çok gergin ve şiş oluyor. Korseli medikal sütyen kullanıyorum gündüzleri. Siz ne durumdasınız

Merhaba geçmiş olsun benimde bugün 3. Günüm drenler çıkartılırken acimiyor ama ağrılarım hâlâ şiddetli devam ediyor
Geçmiş olsun sanırım aynı gün ameliyat olduk benim de bugün 5. Günüm hala çok ağrım var özellikle gecelerim hep uykusuz geçiyor sırtım da çok ağrıyor ödem var acayip bir gerginlik hissediyorum yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek inşallah bir an önce iyilesiriz benim kuzenim de ameliyat olmuştu agrilar 1. Haftadan sonra hafifliyor demişti 2 gün sonra iyilesmeye başlarım diye umut ediyorum inşallah

Merhaba sevgili konu sahıbı çocuklarım var demişsiniz yasları kaç , ameliyat sonrası ev durumu zorluyor mu, benım de bir yasında kızım var o yuzden ameliyat olmaktan korkuyorum ve ertelıyorum

Merhabalar, ben de 1 saat sonra ameliyata giriyorum, refakatçim yok
Kendi başına da idare edilir diyorsunuz o zaman öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…