dün lekelemem başladı hala devam ediyor

firstNimbus

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
358
46
arkadaşlar dün sabah uyandığımda lekelenmem olduğunu gördüm. lekelenme derken kullandığım jel tamamen simsiyah geri geliyor dr. a gittik bana kesemin düzensiz olduğunu içeride kanama olduğunu söyledi tam bir yatak istirahati verdi beta hcg mi ölçtürdük sonra 3895 çıktı. sanırım bebeğim hala benimle ama çok korkuyorum senağlama benim durumumda olup sonra iyileşen arkadaşlar var mı? bu arada kasıklarımdaki ağrıda gittikçe artıyor sanki.çok korkuyorum.

canım öncelıkle gecmıs olsun bende anlattıgın sıkayetlerı yasadım.ama benımkı baya parca kanamalr olmustu.ıcerde kesennın yanında kanama alanı olustu dedı dr um. hastanede yattım cıktım 4 ay wc dısında ayaga kalkmadan yattım .cok şükür bebegım benımle şimdı 20 haftalık oldu 4. ayın sonunda kanama alanı tamamen gectı ve ayaklandım sonunda.sende drunun dedıklerı dısına cıkma canım merak ettıgınbısey olursa yardımcı olmaya calısırım.içini ferah tut emı :)))

canım benimde kesenin şekli bozulmuştu ve kanama alanları vardı ..dr wc dışında kalkmadan yatak istirahati verdi..zamanla yine geliyodu kanamalar 3.aya kadar da oldu ..ama allaha şükür bişey olmadı ..şu an kızım beşiğinde uyuyor..merak etme yat dinlen bebişin seninle kalacak eminim..

çok sağolun arkadaşlar bu sözlerinizle biraz olsun içimi rahatlatıyorsunuz yarınki beta hcg düzeyimde artarsa çok mutlu olacağım ya. ondan sonra değil 9 ay bebeğim için 18 ay bile yatarım ne olacak ki

CANIM DEĞERİN GÜZEL ÇIKMIŞ BENİM SİMSİYAH DEĞİL AMA KAHVERENGİ LEKE VE KANAMALARIM OLDU YERLEŞME TUTUNMA BÜYÜME ZAMANINDA OLUYORMUŞ STRES YAPMA CANIM ADETTEN ÇOK KANAMAN OLMADIĞI SÜRECE BİŞEY OLMAZ DEDİ DRUM BEBİŞİNİDE ÜZME O SENİNLE HALA:CüvCüv:

canım rabbim mucizeni korusun inşallahhhhhhhhhhhhh
inşallah RABBİM SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE KUCAĞINBA ALMAYI NASİP ETSİN
İNŞALLAH DUALARIM SENİNLE...

lansor kardeş, benim transfer günü kardeşim. buralarda gebelik süresince kanama lekelenme şikayetleri olan ancak gebeliği devam eden bir sürü arkadaşın yorumunu okuduk şimdiye kadar. seninki de biter geçer inşallah. panik yapma. moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…