- 23 Haziran 2021
- 133
- 54
- Konu Sahibi sashildrey
Merhaba ben 20 yaşında üniversiteye gidiyorum. Hiçbir zaman normal bir psikolojim yoktu fakat bu geçtiğimiz iki sene sıkıntılarım iyice arttı. Maddi olarak ailemin durumu iyi istediğim şeylere sahip olabiliyorum ama bu sorunlarımı çözmeme yetmiyor. Bu sene 2. dönem okula hiç gitmedim , 5 ay evden terapilere gitmek dışı ve fal batağına düşmüştüm bana iyi geliyordu bunlar dışı hiç çıkmadım ve sınıfta kalmış bulundum . Ailen hiç sormadı mı diyecekler için annem babam ayrı annem çalışıyor ablam var o da bankacı zaten bu yüzden gündüz okula gittim diyordum anlamıyorlardı. Neyse asıl konuya geleyim babamın beni bu sene tatilde yurtdışına götüreceği tuttu. Annemden dolayı yeşil pasaport hakkım var annem çıkartmak için işlem başlattı ama öğrenci belgesi istediler sınıfta kaldığım için öğrenciliğim pasif durumda ve yeşil pasaport çıkartamam. Dün ailem öğrenirse diye panik atak geçirip gittiğim merkeze gittim biraz daha kaygım azaldı ama bugün anneme biraz anlattım annem beni sadece ders olarak değerlendirmiyor 1-2 kızar sonra unutur ama ya babama söylerse diye anksiyetem gene arttı zaten yeşil pasaport çıkaramadığımı öğrenecek ama bunun nedeninin sınıfta kalma olduğunu öğrenirse babam çok kızar eğitime çok önem veriyor ve her şeyimi elimden alır zaten kötüyüm her şeyden mahrum bırakır sevgisinden , gülümsemesinden napmalıyım son çare olarak canıma kast etmeyi düşünüyorum çünkü işitecek kötü bir söze lafa tahammülüm yok . Dün konuştuğum psikolog bana baban seni eğer sadece okul olarak değerlendiriyorsa sen onu sil dedi siz ne düşünüyorsunuz.
Son düzenleme: