Dün kemoterapi aldık ilk defa yardım lütfen

TMelikeZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
2
0
1
Annem dün ilk defa kemoterapi aldı titreme ve üşümesi oldu sonrasında ise ateşi 41 e yükseldi aynı durumu yaşayanlar varsa lütfen paylaşabilirmisiniz

Allah yardımcınız olsun. Şimdi nasıl anneniz. Benim annemde bugün alacak

Hayır böyle bir durumu ateşin çıkıp hele ki 41 olmasını ilk defa duydum.Onkoloğunuzla paylaşın.Geçmiş olsun.

Annem dün ilk defa kemoterapi aldı titreme ve üşümesi oldu sonrasında ise ateşi 41 e yükseldi aynı durumu yaşayanlar varsa lütfen paylaşabilirmisiniz
Ateşi 38 olduğu gibi hemen hastaneye gitmeniz gerek . Hiç beklemeyin ishal kusma da varsa enfeksiyon olabilir

Ateşi 38 olduğu gibi hemen hastaneye gitmeniz gerek . Hiç beklemeyin ishal kusma da varsa enfeksiyon olabilir
Aynen öyle. 38 derece ateş sınırdır ve hastaneye başvurmak gerekir. Ne kanseri olduğuna göre kemoretapi ilaçları ve dozları çok değişken. Bu ilaçların kimisi hastayı perişan eder, kimisi ise nispeten hafif etkilidir. Ama hangisi olursa olsun, 41 derece ateş çok yüksek. Hastanızın, kemoterapiler süresince hijyenine çok dikkat edin. Yediği, içtiği, dokunduğu, giydiği, yakın mesafede olduğu her ne varsa..çok çok temiz olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…