- 5 Ekim 2024
- 9
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi arastirmaci11
İnşallah ikimizinde herşey normaldir dün kanama olur olmaz alındı beta bugun düşmeye başlamıstır diye düşğnmeye kötü düşünüyorum hepBenim de kanamam var ama keseyi görmüştü doktor hala kanamam azalsa da devam ediyor kese duruyor mu durmuyor mu pazartesi gideceğim ama şunu biliyorum bazen kanama çok de olsa kese ve bebek duruyor. Sizin beta da iyi görünüyor
Progestan fitil günde 3 kez. Benim aklıma takılan şey şu hastanede kanamam daha yoğundu onde bebek duruyordu eve gelince azaldı ama devam ediyor sonuçta . Acaba yoğun kanamada düşmeyen bebek az kanamada düşer miİnşallah ikimizinde herşey normaldir dün kanama olur olmaz alındı beta bugun düşmeye başlamıstır diye düşğnmeye kötü düşünüyorum hepsizece ilaç verildimi
Benden beta hcg almadı doktorİnşallah ikimizinde herşey normaldir dün kanama olur olmaz alındı beta bugun düşmeye başlamıstır diye düşğnmeye kötü düşünüyorum hepsizece ilaç verildimi
Bende aynı şeyi merak ediyorum bazı yerlerde kese sonradan atılabiliyor yazmısProgestan fitil günde 3 kez. Benim aklıma takılan şey şu hastanede kanamam daha yoğundu onde bebek duruyordu eve gelince azaldı ama devam ediyor sonuçta . Acaba yoğun kanamada düşmeyen bebek az kanamada düşer mi
Benim kanamam vardı hep vajinal kullandımBende aynı şeyi merak ediyorum bazı yerlerde kese sonradan atılabiliyor yazmısbana günde bir kez dedi progesyan için bende hep internette 3 gördüm kanama olursa oral yoksa vajinal kullan dedi
Dr a girtim bugun kese cok yılarda bebek görünmedi inicek asagı olusabilir takip edelim dedi progestan 200 lük oldugu için günde 1 imiş ama vajinal yaptın kanamn var birde agızdan at dedi bebek oluşacakmı en geç kaç haftada olusuyor bilmiyorum sordum olusmazsa kürtaj mı falan diye bunları düşünmeyelim henüz dediBenim kanamam vardı hep vajinal kullandım
Benim de 6+1 de vajinal ultrasonda kalp atışını göremedi şu an hastanedeyim gene kontrol edilecek oluştu mu oluşmadı mı bakacakDr a girtim bugun kese cok yılarda bebek görünmedi inicek asagı olusabilir takip edelim dedi progestan 200 lük oldugu için günde 1 imiş ama vajinal yaptın kanamn var birde agızdan at dedi bebek oluşacakmı en geç kaç haftada olusuyor bilmiyorum sordum olusmazsa kürtaj mı falan diye bunları düşünmeyelim henüz dedi
Şimdi nasılsınız geç döllenme olabilir deniyor inşallah hayırlı haber verinBenim de 6+1 de vajinal ultrasonda kalp atışını göremedi şu an hastanedeyim gene kontrol edilecek oluştu mu oluşmadı mı bakacak
Bebeğimin kalbi atmadı kürtajla dün aldılarŞimdi nasılsınız geç döllenme olabilir deniyor inşallah hayırlı haber verin
Çok üzüldüm canım inşallah en kısa sürede hayırla kucagına alacagın bir bebek nasip etsin rabbim hepimizin basında eldende birsey gelmiyor geçen yıl arkadasım ölümden döndü zehirlemiş herseyde var bir hayırBebeğimin kalbi atmadı kürtajla dün aldılar
Sizin bebeğiniz ne durumdaÇok üzüldüm canım inşallah en kısa sürede hayırla kucagına alacagın bir bebek nasip etsin rabbim hepimizin basında eldende birsey gelmiyor geçen yıl arkadasım ölümden döndü zehirlemiş herseyde var bir hayırama bir doktor ona söyle demiş hiçbir anne sağlıksız hasta bir bebek dogurmak istemez bunu rahimde yapıyor hasta olanıbiliyor o yızden hamile kalabilmen güzel üzücü olsada önemli olan bu insanlar hiç yaşayamıuor demiş çok zor yasadıgım için suan seni çok iyi anlıyorum ama lütfen iyi ol
Ben pazartesi gidicem agrım var kahverengi hafif lekelenme oldu bu hafta bakalım kese boş mu dolumu döllenme tarihimle adet dönemim aradı 2 hafta var ona göre takip ederiz dediler hayırlısı olsun hakkımızdaSizin bebeğiniz ne durumda
Hakkınızda hayırlı sonuçlar olsunBen pazartesi gidicem agrım var kahverengi hafif lekelenme oldu bu hafta bakalım kese boş mu dolumu döllenme tarihimle adet dönemim aradı 2 hafta var ona göre takip ederiz dediler hayırlısı olsun hakkımızda
Amin cümlemizeHakkınızda hayırlı sonuçlar olsun