E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Kizlar dun cok kotu birgun gecirdim.Sabahtan mide bulantim vardi ve aksamlaeyin bir basladi 10 dakkada bir tuvalete kosuyordum kusmaya.Iicm disima cikti.Cok kotuydu ya galiba birsey yiyemedim diye sekerimde dustu az daha bayiliyordum.Esim cok korktu ve eltimide alarak acile gittik.Inanin yuruyemiyordum sandalye getirdiler.Ve hamile oldugum icin ozel bolume aldilar jinokolog arandi ebelerde vardi tansiyonum olculdu normal bebegin kalp atislarina baktilar normal sonra teshic konuldu bu arada bagirsaklarim enfeksiyonu ve buna bagli kusma.Neyse bayagi yattim ama birsey yapamayiz dediler sadece miden icin gaviscon veririz dediler o bende var evde icerim dedim.Sonra kalktik eve geldik.Evdeki 2 kere daha cikardim sonra esim limonlu cay yapti ilacimdanda ictim biraz rahatladim sonra zaten yattim uyudum.Bugun oyle halsizimki bir gunde 2 kilo gitmis resmen.Ve her cikardigimda aklima 3 ay boyunca istifra eden arkadaslarim geldi Allah sabir ve saglik versin sizlere.Ne kadar zor gunler gecirdiginizi dun cok iyi anladim valla.Hersey tuhafti dun benim icin ama en tuhafima giden seyde.Kusmaya basladigim andan itibaren cok zorlandim cok kotu oldum cikarirken ama yattigimda resmen bebegim karnimda fir donuyordu.Yvarum oda huzursuz oldu heralde doktor anlamaz ona birsey olmaz dedi ama sanirim uzuldu annesinin hasta oldugunu hissetti.Inanirmisiniz simdiye kadar bu kadar siddetli tekmelememisti ve 1 saat boyunca durmadi yavrum.Sonra karnimi sevdim iyiyim annem korkma dedim onunla bayagi konustum sonra resmen daha sakinlesti yavrum.Cok tuhaf oldum ya agladim durdum valla cok duydulandim hastaligimi unuttum bebegimin tepkilerine sasirdim.Allahim ayirma onu bendennn benide ondannn senağlama
ah güzelim çok geçmiş olsun valla bende 10 haftalık ikiz gebeyim birde tüp bebek dolaysıyla hala bir dünya ilaç o çıkarmaları çok iyi anlıyorum allahım bir daha yaşatmasın bende çok şükür tamamen atlatmasamsa biraz daha az yani akşamları felan yaşıyorum bu çıkarmalarıtatlicadiarzu çok zor allahım hepimizin yardımcısı olsun bebişin hissetmiştir annesi ama o senii korur sakın üzülme moralini yüksek tut canım görüp göreceğin sıkıntında tek bu olsun inşallah tekrar geçmiş olsun allahım sizi korusun inşallah:1hug:
geçmiş olsun ama kusarken çok kasma kendiniii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?