• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün gece rüyamda ....

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
116
Almanya
Dün gece rüyamda seni gördüm benim minik BEBEGiM ...

Hamileydim .. Ellerimi karnima koyup koyup tekme atislarini hissediyordum ...

Cok belirgin olgudunda esime de hissettirebilmek icin elini carcabuk karnima tutuyordum ..

Birbirimize bakisarak bekliyorduk o büyük ani ...

Hayattaki en güzel duygulardan biri de , sevdigin erkegin cocugunu tasimak ve onun varligini hissetmekti . Eminim !

Sonra bebegimi dogurdugumu gördüm .. Kucagimdaki sicakligi sanki gercek gibiydi ..

Acikmis agliyordu .. ilk sütünü sag gögsümden icmesini istedim .. Daha bebegim agzina almadan sütüm fiskirmaya baslamisti ..

9 ay karnimda kanimla , canimla beslenen bebegim simdi de annesinin ak sütüyle beslenecektii ..

Rabbimin ademogluna en büyük lütfuydu bu .. Daha o dogmadan onun rizki yaratilmaya baslaniyordu ...

Benim icin bebegimi emzirmek yasadigim en kutsal duyguydu .. Rüyada bile olsa ..

Aaaa .. Bir de baktim minigim cisini yapmis ta elbiseleri bile islanmis ..

Ama üstündekini cikarip giyindirecek elbisesi bile yok ..

O kadar cok korkmusuz ki hamilelik boyunca , ona birsey olacak diyee .. Bir cöp dahi almamisizz ..

Bakip bakip üzülmemek icin .. Sanki birseyler alirsak , hevesimiz yarim kalir diye korkmusuz ..

Esime eltimin kücük kizinin kiyafetlerinden alip gelmesini söylüyorum ...

" Pembe pembe kiyafetlerde komik olacak ama olsun .. Simdilik isimizi görsün yeter.. " diyorum ...

Pespembecik kiyafetler icinde yumuk yumuk duran oglum kucagimdayken gözlerimi aciveriyorum ..

Demek ki bebegim erkekmis .. Kucagimdayken bile , o ana kadar bunu bilmiyordum ..

Allahimdan rüyami hayra cikarmasini diliyorum ..

Keske bu gece yine görsem yavrumu ..Sevsem ..

Rüyamda bile olsa ...

Aslinda tam da unuttum unutuyorum derken , kafamdaki düsünceleri atmaya calisirken ...

Bilincaltimda bir yerlerde kalmis bu hisler kabuk baglayan tüm duygularimi uyandirmaya yetiyor da artiyor bilee ...

Neyse ki artik canimi cok fazla yakamiyorr bu Cocuk Özlemi ..

Artik " Neden cocugum olmuyor ? " demek yerine ..

"Bunda da vardir bir HAYIR " diyorum ..

Son düzenleme:
ayyyyyyyy cnm ınsallah bu ruya tez zamanda gerceklesır

bence gerceklesecek ben emınım goreceksın allahım hayırlısı versın tum ısteynler ıcın

bende cok ıstıyorum hep bebekler goruyorum ama benım degıl hatta gecen gun bır hamıle kadını dogurtuyordum ruyamda

inşallah rüyan en kısa zzamanda gerçekleşir ve meleğini kucağına almak nasip olur canım benm
çok içten yazmışsın
rabbim gönlüne göre versin
dualarımdasın

canım benim.. çok güzel bir rüya görmüşsün.. tertemiz.. Allah dualarını kabul edip bir an önce rüyanı gerçek kılsın inşallah..

Canım ne kadar güzel yazmışsın aslında hepimizin hislerine tercüman olmuşsun... Ben de bazen rüyalarımda görürüm hamile olduğumu... Sonra da gülerim kendi kendime.... "Sen anca rüyanda görürsün" diye.... Kendini toparlamana sevindim canım... İnşallah en kısa zamanda rüyalarmız gerçek olur....

silamcım rüyan çok güzel hayrolsun
kız erkek farketmez dimi yeter ki olsunlar
olsunlar da biz onları kocaman olana kadar emzirelim
allahım tez zamanda rüyalarını gerçekleştirir inşallah
allahım hepimizin bu güzel rüyalarını gerçekleştirsin inşallah

cnm cok gzel bı ruy görmüşünn ınşllah sende kvusrsunn yvruna bıran öncee hamıle olmanıı tmnnı edıorummm cok zor bı yoll bnde cok göruyodumm dgdugunu emzrdıgımı 3 sene bkledımm onun içinnn cok zorduuu her ay bı mutszluktu sonu cok şükürr şımdı hmıleyımm 34 gun snra alllhın ıznıyle yvrumu kucagıma alıcmm banada dua edın..allhh kımseyı bu yolda sınamasınnn yasamynn bılemezz

silam inan burnumun direği sızlayarak okudum...rüyan çok güzel canım...inşallah gerçeğini de Allah yaşatmak nasip eder..sana ve diğer tüm isteyenlere....

canımm çokk duygulandım okurken rabbim senin kucuşunu boş bırakmaz işlh.
sen allaha sığın ve tevekkül et,ben inanıyorumki gördüğün rüya yakında gerçekleşecek.......

Hepinize cok tesekkür ederim ...

Benim de yüregim ve dualarim sizlerlee ...

Kimseye anlatamayacagim bir rüyaydi ...

Sizlerle paylasmak bana yetti .. Beni anladiginizi biliyorum cünkü ..

Hepinize sevgiler..

vayy be canim benim yaa gercekten gözlerim doldu okurken ALLAH insallah en kisa zamanda bu rüyayi gercege cevirir canim benim......

Dün gece rüyamda seni gördüm benim minik BEBEGiM ...

Hamileydim .. Ellerimi karnima koyup koyup tekme atislarini hissediyordum ...

Cok belirgin olgudunda esime de hissettirebilmek icin elini carcabuk karnima tutuyordum ..

Birbirimize bakisarak bekliyorduk o büyük ani ...

Hayattaki en güzel duygulardan biri de , sevdigin erkegin cocugunu tasimak ve onun varligini hissetmekti . Eminim !

Sonra bebegimi dogurdugumu gördüm .. Kucagimdaki sicakligi sanki gercek gibiydi ..

Acikmis agliyordu .. ilk sütünü sag gögsümden icmesini istedim .. Daha bebegim agzina almadan sütüm fiskirmaya baslamisti ..

9 ay karnimda kanimla , canimla beslenen bebegim simdi de annesinin ak sütüyle beslenecektii ..

Rabbimin ademogluna en büyük lütfuydu bu .. Daha o dogmadan onun rizki yaratilmaya baslaniyordu ...

Bazi kadinlar gögüslerinin sarkmasindan felan korkarak Allahin bu lütfundan mahrum birakirlar ya evlatlarini ...

Hani sekilleri bozulur sonra .. Görünümleri baskalasirr ..

Bunu düsünmeleri , üstüne üstlük oturup bu konuda kendilerini hakli cikarincaya dek ahkam kesmeleri beni cileden cikarir ..

Benim icinse bebegimi emzirmek yasadigim en kutsal duyguydu .. Rüyada bile olsa ..

Aaaa .. Bir de baktim minigim cisini yapmis ta elbiseleri bile islanmis ..

Ama üstündekini cikarip giyindirecek elbisesi bile yok ..

O kadar cok korkmusuz ki hamilelik boyunca , ona birsey olacak diyee .. Bir cöp dahi almamisizz ..

Bakip bakip üzülmemek icin .. Sanki birseyler alirsak , hevesimiz yarim kalir diye korkmusuz ..

Esime eltimin kücük kizinin kiyafetlerinden alip gelmesini söylüyorum ...

" Pembe pembe kiyafetlerde komik olacak ama olsun .. Simdilik isimizi görsün yeter.. sırnaşık şey " diyorum ...

Pespembecik kiyafetler icinde yumuk yumuk duran oglum kucagimdayken gözlerimi aciveriyorum ..

Demek ki bebegim erkekmis .. Kucagimdayken bile , o ana kadar bunu bilmiyordum ..

Genelde cinsiyet önemli degil benim icin .. Her ne kadar kiz cocuklari daha sirin diye onlara daha cok meyilli olsam bilee ..

Ama rüyaya gelince erkek cocuk görmek tabir edilis bakimindan daha iyi diye biliyorum ..

Allahimdan rüyami hayra cikarmasini diliyorum ..

Keske bu gece yine görsem yavrumu ..Sevsem ..

Rüyamda bile olsa ...

Aslinda tam da unuttum unutuyorum derken , kafamdaki düsünceleri atmaya calisirken ...

Bilincaltimda bir yerlerde kalmis bu hisler kabuk baglayan tüm duygularimi uyandirmaya yetiyor da artiyor bilee ...

Neyse ki artik canimi cok fazla yakamiyorr bu Cocuk Özlemi ..

Artik " Neden cocugum olmuyor ? " demek yerine ..

"Bunda da vardir bir HAYIR " diyorum ..

Silamcim selam
Gerilerde onemli bir topik ararkene tesadufen gordum ve coooook duygulandim canim inanirmisin bende hamile kalmadan once aynen buna yakin ruyalar gorurdum.
Hatta tedaviye baslamadan 3 ay once gordugum ruya coook ilgincti ve aynisi cikti pasami in simdiki haliyle gormustum.
Bak goreceksin sabret guzel kardesim benim Yaradanimin izniyle bebewgin olacak insallah:emir_bebek:gelecek bak gordugun bebegin emir bebek seni tanimasamda ayni dertleri cook ceken biri olaraktan her daim duamdasin Allahim kimsenin kucaklarini bos birakmasin bu ugurda maddi manevi emek veren herkesi Rabbim muratlarini tez gunlerde ve aylarda versin insallahhh AMINNNNNNN:16:

Silamcim selam
Gerilerde onemli bir topik ararkene tesadufen gordum ve coooook duygulandim canim inanirmisin bende hamile kalmadan once aynen buna yakin ruyalar gorurdum.
Hatta tedaviye baslamadan 3 ay once gordugum ruya coook ilgincti ve aynisi cikti pasami in simdiki haliyle gormustum.
Bak goreceksin sabret guzel kardesim benim Yaradanimin izniyle bebewgin olacak insallah:emir_bebek:gelecek bak gordugun bebegin emir bebek seni tanimasamda ayni dertleri cook ceken biri olaraktan her daim duamdasin Allahim kimsenin kucaklarini bos birakmasin bu ugurda maddi manevi emek veren herkesi Rabbim muratlarini tez gunlerde ve aylarda versin insallahhh AMINNNNNNN:16:

Allah razi olsun canim arkadasim ...

Vallahi cok uzun zaman olmustu bu rüyayi göreli ve sizlerle paylasali .

Okuyunca simdi ben de bir tuhaf oldum .

Allahim insallah senin gibi sonunda bana muradima ermeyi nasip etsin ..

Evladinla birlikte sana ve esine cok uzun ve mutlu hayirli ömürler diliyorum canim .

Evladinin daima hayrini ve saadetini gör insallah .

Benim yerime onu minicik ellerinden , pamuk yanaklarindan öp . :54:

Allah razi olsun canim arkadasim ...

Vallahi cok uzun zaman olmustu bu rüyayi göreli ve sizlerle paylasali .

Okuyunca simdi ben de bir tuhaf oldum .

Allahim insallah senin gibi sonunda bana muradima ermeyi nasip etsin ..

Evladinla birlikte sana ve esine cok uzun ve mutlu hayirli ömürler diliyorum canim .

Evladinin daima hayrini ve saadetini gör insallah .

Benim yerime onu minicik ellerinden , pamuk yanaklarindan öp . :54:

Insallah canim insallah Rabbim tez zamanlarda seninde muradini versin dualarim seninle öperim teyzesi öpreim tam isirmalik oldu sevgiler

Back
X