Çok üzgünüm kırgınım içim buruk yazmak istedim dün doğum günümdü eşimle ilk doğum günumdü cocuklugumdan beri dogum gunu konusunda çok hassasım hep bi beklrnti içinde oluyorum arkadaşlariminkini aileminkini guzel bi şekilde kutlar hediye alırim hep o yüzden kendi dogum gunumdede birseyler beklerim ama yaz mevsiminde dogdugum icin arkadaslarim uzak oldugu icin kutlayamaz sadece msj yazar ailem hic kutlamaz evlendim eşimden birseyler beklentim oldu dogum günumden öncede romantik videolari fotograflari gösteriodum ima da bulunmak için evlendi evleneli hiç romantik bi organizasyon hazirlamadi bnim icin cok buyuk birseyde istemiorum aslinda düşunup birseyler ugraşmasi önemli normalde eve 7de eve gelir ama dışardayım demişti işim var demisti saat 10bucuga kadar gelmedi cicekci geldi orkide getirdi tesekkur ettim aradim hala gelmedi gelmedigine göre birseyler hazirliyo diye ümide kapılmistim herkeste ilk dogum günunuz birlikte cocukta yok hamilesin guzel birseyler hazirlar dışarda diyodu bn evde süslendim makyaj yaptim giyindim içim içime sığmiyodu balkona ciktim eşimi bekliorum saat 10bucuk gibi eve geldi dogum gunun kutlu olsun dedi öptu salona git gelme dedi bekledim ufak bi pastaya mum koymus getirdi elini tuttum birlikte üfleyelim dedim sonra pastayi kes dedi kestim yedik sigarasini yakip uzandı giyinmistim bn bu saate kadar gelmeyince disarda birseyler hazirlamissindir diye dedim gezelim bari dedim arabayla biraz sohbet edip 10 dakika kadar gezdik sonra eve geldik koltuga ikimiz uzandik o haber izledi bn tavana boş boş baktim nebumuyodum ne oldu diye üzgündüm tatminsizlik degil aslinda hic kimse bnim icin bu yaşima kadar surpriz ypmadi bi organizasyon birsey ypmadi o kadar ima da ettim bnim icin hediyenin buyuyu kucugu onemli degil onemli olan karşimdaki kişinin bnim icin birseyler ugraşmasi önemli aksam bos bos tavana bakarken hep baska insanlara yapilan surprizler mumlar balonlar muzikler aklimdaydi bnim neyim eksikti bn esimin dogum gununde hamileligimin ilk aylari olmasina ragmen ukseklere cikip suslemeler ypmistim bissuru hazirlik ypmistim ona özel pasta yaptirmistim ailesini arkadaslarini cagirmistim balonlar muzikler konfetiler ayriyetten harcligimi biriktirip pahali ona özel hediye almistim dun aksam koltukta uzanirken gozlerim doldu yatak odasina gittim yattim agladim eßim bni öpe öpe mutlu oldunmu bugun paraya kiyip orkide aldim 200tl verdim diyip dyrdu evet mutlu oldum hediyenin buyuyu kucugu olmaz dusunmen yeterli filan dedim uyuduk ama hala daha icim buruk