çok şık bir model :lepi: umarım gelinlikçiniz orjinal kumaşını uydurabilir.. ...
iyi bir gelinlikçi buldu iseniz harikalar yaratabilir :lepi: erde diktiriyosunuz aceba fisfisfis
canım ben sana özelden yazarım istersen bikaç arkadaş özelden yazdığı halde uyarı aldı da ordan biliyorumadres vermek yazak degil... ben kac kes söyledim moda evini herkez acikliyor bir sey yok ki buna kimse yasak diye söylemse fikir alisverisi nerden olacak.. isin asli sen üsküdar diyince bende merak ettim cünki ben gelinlikcide üsküdarda ayni yer mi acep
teşekkürler canımçok zarifffffffffff
ben çok beğendim güle güle giymek nasip olsun canım.
evet başka bir arkadaş da diktirmişt ibu modelden esinlenerek ama sanırım o sadece esinlenmişti biraz uzaklaşmışlardı modelden.dediğin gibi modelden uzaklaşma ve bahsettğn süslemeler hoş olacaktır.taşlar falan bi de sırt dekoltesi tabi.
inşallah güzel olur canımZarif , şık eminin melek gibi olucaksın hiç hevesini kaçırmak istemiyorum ama
Canım benim bi arkadaşım bu gelinlikte facia yaşadı gelinlikçiye çok net cümlelerle aynısı olucaksa de biz senin beğendiğin modeli götürdük çıkan model buydu. Birde sonradan öğrendikki orijinalindeki likralı dantel orijinal markasını çok net hatırlamıyorum ama demetros du sanırım öyle bişeydi.
Hepsini kastetmiyorum tabikide ama gelinlikçilere bi dantel toptancısı gidiyor hepsi ondan alıyor standart ve özesizler
benim nişanlım askılı yada straplez izin vermiyor mecbur dantel kollulara bakıyorum ama yok yani
amin canım en önemlisi o Allah mutlu mesut eder inşsade ve zarif bi gelinlik... allah ömür boyu mutlu etsin inşallah...opuyorumnanaktan
çok teşekkürler canımsade ve şık
sağol canım eklicem düğünden önce giyip umarım beğenirsinizgüle güle giy mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?