• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri dün diktirmeye karar verdiğim gelinlik yorumlarınız lütfen

çok şık bir model :lepi: umarım gelinlikçiniz orjinal kumaşını uydurabilir.. ...

iyi bir gelinlikçi buldu iseniz harikalar yaratabilir :lepi: erde diktiriyosunuz aceba fisfisfis

canım adres vermek yasak ama üsküdarda diktirdiğim yer ve daha önce kayınvalidemin birkaç tanıdığına da dikmişler güzel diktiği iddia ediliyor ve dikilen gelinlikler de güzeldi mekanlarındaki..inşallah güzel olucak çünkü benden çok kayınvalidem güzel dikilmesi konusunda ısrarlı

adres vermek yazak degil... ben kac kes söyledim moda evini herkez acikliyor bir sey yok ki buna kimse yasak diye söylemse fikir alisverisi nerden olacak.. isin asli sen üsküdar diyince bende merak ettim cünki ben gelinlikcide üsküdarda ayni yer mi acep :-)

ben çok beğendim güle güle giymek nasip olsun canım.
evet başka bir arkadaş da diktirmişt ibu modelden esinlenerek ama sanırım o sadece esinlenmişti biraz uzaklaşmışlardı modelden.dediğin gibi modelden uzaklaşma ve bahsettğn süslemeler hoş olacaktır.taşlar falan bi de sırt dekoltesi tabi.

adres vermek yazak degil... ben kac kes söyledim moda evini herkez acikliyor bir sey yok ki buna kimse yasak diye söylemse fikir alisverisi nerden olacak.. isin asli sen üsküdar diyince bende merak ettim cünki ben gelinlikcide üsküdarda ayni yer mi acep :-)
canım ben sana özelden yazarım istersen bikaç arkadaş özelden yazdığı halde uyarı aldı da ordan biliyorum
çok zarifffffffffff
teşekkürler canım

ben çok beğendim güle güle giymek nasip olsun canım.
evet başka bir arkadaş da diktirmişt ibu modelden esinlenerek ama sanırım o sadece esinlenmişti biraz uzaklaşmışlardı modelden.dediğin gibi modelden uzaklaşma ve bahsettğn süslemeler hoş olacaktır.taşlar falan bi de sırt dekoltesi tabi.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım...evet modelden çok uzaklaşmayı düşünmüyorum çünkü zaten belli şeyler hareket katmış gelinliğe

alla alla.. cok sastim gercekten uyari aldilar demek iyi ben saslimiyisim demek ok özelden yaz canim merak ettim

arkadaşlar gelinliğim nerdeyse bitmek üzere provaya gittim uzun kollu dikilmişti gelinlik istediğim üzere fakat hiç içime sinmedi hemde dantelden çok rahatsız oldum kollarımı kısa yaptırmaya karar verdim sadece süs olarak üstte bir kol yaptırıyorum mendil kol diyolar
umarım güzel olur

Zarif , şık eminin melek gibi olucaksın hiç hevesini kaçırmak istemiyorum ama
Canım benim bi arkadaşım bu gelinlikte facia yaşadı gelinlikçiye çok net cümlelerle aynısı olucaksa de biz senin beğendiğin modeli götürdük çıkan model buydu. Birde sonradan öğrendikki orijinalindeki likralı dantel orijinal markasını çok net hatırlamıyorum ama demetros du sanırım öyle bişeydi.

Hepsini kastetmiyorum tabikide ama gelinlikçilere bi dantel toptancısı gidiyor hepsi ondan alıyor standart ve özesizler
benim nişanlım askılı yada straplez izin vermiyor mecbur dantel kollulara bakıyorum ama yok yani

Son düzenleme:
sade ve zarif bi gelinlik... allah ömür boyu mutlu etsin inşallah...opuyorumnanaktan

Zarif , şık eminin melek gibi olucaksın hiç hevesini kaçırmak istemiyorum ama
Canım benim bi arkadaşım bu gelinlikte facia yaşadı gelinlikçiye çok net cümlelerle aynısı olucaksa de biz senin beğendiğin modeli götürdük çıkan model buydu. Birde sonradan öğrendikki orijinalindeki likralı dantel orijinal markasını çok net hatırlamıyorum ama demetros du sanırım öyle bişeydi.

Hepsini kastetmiyorum tabikide ama gelinlikçilere bi dantel toptancısı gidiyor hepsi ondan alıyor standart ve özesizler
benim nişanlım askılı yada straplez izin vermiyor mecbur dantel kollulara bakıyorum ama yok yani
inşallah güzel olur canım
gelinlikçimizle biraz sıkıntı yaşadık ama halloldu sayılır
kafasına göre işlemelerini falan yapmıştı bizde hepsini söktürdük ve kollları uzun beni çok boğdu kısacık dantel kol yaptırıyorum
ayrıca gelinlikçimin koyduğu danteli de değiştirttik daha güzel bişi koyduk aynı dantelden eteğe de biraz eklenicek
inşallah bu haliyle çok daha güzel olucak biter bitmez eklicem resmini

sade ve zarif bi gelinlik... allah ömür boyu mutlu etsin inşallah...opuyorumnanaktan
amin canım en önemlisi o Allah mutlu mesut eder inş
çok teşekkür ederim
çok teşekkürler canım

güle güle giy mutluluklar :nazar:
sağol canım eklicem düğünden önce giyip umarım beğenirsiniz

Canım gelınlık guzel fakat renk olarak ben beyaz tercıh ederdım . Kolları falan Kate Mıdlleton'unkıne benzettım oda cok guzeldı , Güzel.
Tebrıkler canım

zenku, gelinliğinin üzerinden yıllar geçmiş nerdeyse. görmek isterim bitmiş halini.

Ben bu gelinliği hep zarif bulmuşumdur.
Fakat biraz önceki yıllara ait bir model.
Zevkler tabii ki tartışılmaz, bence harika bir modeli var, fakat daha yeni modellerden de beğenebilirdin.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, inşallah tam istediğin gibi olur. :34:

Back