evet canım dantelin üzeri küçük taşlarla işlenicekgayet güze canim. Dantelini tasli secersen daha da güzel olur ben olsam öyle diktirtirdim.. sadeligi bozulmaz ama daha göz dolurur
Bence çok zarif çok sade çok hoş bi model. Taftayı sevmem hiç gelinliklerde. Bu çok güzel duruyor. Yalnız göğüs dekoltesini sevmedim. Bi de kollar uzun olmasa daha güzel olurdu.
amin canım ya Allah daha güzellerini sana nasip etsin inşçok sade ve çok zarif bende bu tarz istiyorum =) Allah hayırlısıyla giymesini nasip etsin
Hmm çok zarif gerçekten ama gelinliğe hareket katan tek kısmı zaten gögüs dekoltesi onuda kapatırsan sıradanlaşacaktır. Birde gelinlik tamamı ile bembeyaz değil kırık beyaz ve altın rengi yansıması var gibi dantel kısmı beyaz olduğundan omuz kısmı daha bir ön plana çıkmış.
inşallah güzel olucak canım ekliycem fotoları benhihoyyytzenku, inan taslar islenirse harika bir gelinlik olur. Orjinalinden daha güzel olur
merkala beklicem fotograflari...
teşekkürlerr a.s.çok şık ...
sade modelleri bende çok seviyorum sadee ve şık bi model canımşimdidenn mutluluklar
coook güzel bence daha öncede görmüstüm ve de coook begenmistim
hepinize çok teşekkürler ya zaten çok severek diktiriyodum iyice sevdim şimdiikaydirigubbakcemile2çok şık ve sade cnm bende daha önce görmüştüm bu modeli ve çok beğenmiştim
çok teşekkür ederim canım yaBenim en çok beğendiğim 3 gelinlikten biriydi,çokkkk zarif vede asil.Seçiminden dolayı tebrik ederim cnm
teşekkürler çok mutlu oldum beğendiğiniz içinharika
teşekkürler canım sırtı kapalı değil aslındabence sirti acik dekolte olsa daha iyi dururmus kollar zaten kapali birde sirt kapatinca cok kapali geldi bana ama yinede sen begendiysen bize gule gule giy demek duser
her gelin güzel oluyo canım ya eminim sende çok güzel olmuşsundurçok zarif ve asil bir gelinlik.beğendim.
bende hep süslü püslü modellere bakıp sade bir modelde karar kılmıştım.
ama benim ki bu kadar güzel değildi..
çok teşekkür ederim aminnnsade şık ve zarif cnm
mutluluklar diliyorum sana
teşekkür ederim evet zayıf yapılıyım nişanımda da bu tarz drapeli bi kıyafet diktirmiştim çok hoş durmuştu bu da güzel olucak inşallahçok beğendim canım eğer zayıf yapılıysan sana da çok yakışacaktır eminim...
hayırlı olsun.
bence güzel ama sade sen begenıyorsan sorun yok
evet kızlar sade seviyorum ben ama sade olduğu kadar da şık bir gelinlik olucak inşallahsadelikten yanaysan iyi bi seçim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?