ben gelinliğin biraz daha gösterişli olmasından yanayım
bu çok sade ama bir o kadarda zarif duruyor aslında,
se n beğendiysen sorun yok arkadaşım , hayırlısı olsun..
teşekkür ederim canım inşallahBence cok hos.Ben cok begendim.Sade seyleri bende cok severim.
Güle güle giyin insallah.Icinde mutli ol.
inşallah canım yaçok sade ve asil....sende zayıf ve uzunsan sanada çok yakışır...
bayıldım gelinliğine zaten benim beğendiiim gelinlikte böle şık ve sade çok hoş canım umarım çok iii taşıyacaksındır o gelinliği mutluluklar
aaa kimin albümünde var canım ben görmemişim yazabilirmisin?bugün albümlerde bakinirken bi kk arkadasimda gördüm bundan esinlenerek diktirmis oda hatta hem bu resmi eklemis hemde kendi gelinliginin resmi
sade ve hos senin zevkine hitab ediyosa gönlüne yattiysa güzel canim
inş tam istedğin gibi olur canım... ama riskli model inş o tül riskli hale getiriyor işi... bu modelden bir ark diktirmişti ve içine sinmedi kızın .. tül tamamen gelinliği gösteren kısmı bu modelde onun şansına hiç güzel olmamıştı ... umarım herşey gönlünce olur... herşey güzel olur...
çook teşekkürler canımbuyur canim senin icin aradim buldum linki veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/182312-k305na-d252287252n-resimlerim.html
inşallah canım çok teşekkür ederimgüzel cnm hayırlı olur inş senin hosuna gittiyse tmmdır giycek olan sensin a.s.
canım tülün duruşu hiç güzel olmamıştı çok kaba durmuştu potluklar olmuştu tüülü tam dikememişler heralde belkide cinsinden öyleydi bence çok zarif ve ince tül olmalıydı tül ile gelinliğin birleştiği yerlere özellikle dikkat et derim tam otursun koluna ... ve özellikle tülünü seçerken zarif duruşuna diikkat et derim. canım.
buyur canim senin icin aradim buldum linki veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/182312-k305na-d252287252n-resimlerim.html
bence çok güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?