• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri dün diktirmeye karar verdiğim gelinlik yorumlarınız lütfen

zenku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
948
72
98
kızlar dün bunu diktirmeye karar verdim ve ilk provam yapıldı nasıl sizce?
23635769.jpg

ben gelinliğin biraz daha gösterişli olmasından yanayım
bu çok sade ama bir o kadarda zarif duruyor aslında,
se n beğendiysen sorun yok arkadaşım , hayırlısı olsun..

ben gelinliğin biraz daha gösterişli olmasından yanayım
bu çok sade ama bir o kadarda zarif duruyor aslında,
se n beğendiysen sorun yok arkadaşım , hayırlısı olsun..

teşekkür ederim canım evet ben biraz sadeciyimdir bunu çok hoş ve zarif buldum inşallah da öyle olur

Bence cok hos.Ben cok begendim.Sade seyleri bende cok severim.
Güle güle giyin insallah.Icinde mutli ol.

bayıldım gelinliğine zaten benim beğendiiim gelinlikte böle şık ve sade çok hoş canım umarım çok iii taşıyacaksındır o gelinliği mutluluklar

Bence cok hos.Ben cok begendim.Sade seyleri bende cok severim.
Güle güle giyin insallah.Icinde mutli ol.
teşekkür ederim canım inşallah

çok sade ve asil....sende zayıf ve uzunsan sanada çok yakışır...
inşallah canım ya
boyum çok uzun değil 160 cm ama topukluyla uzun görünüyorum :)
ve zayıfım

bayıldım gelinliğine zaten benim beğendiiim gelinlikte böle şık ve sade çok hoş canım umarım çok iii taşıyacaksındır o gelinliği mutluluklar

inşallah güzel taşırım canım çok teşekkürler
sana da mutluluklar

bugün albümlerde bakinirken bi kk arkadasimda gördüm bundan esinlenerek diktirmis oda hatta hem bu resmi eklemis hemde kendi gelinliginin resmi
sade ve hos senin zevkine hitab ediyosa gönlüne yattiysa güzel canim:nazar:

inş tam istedğin gibi olur canım... ama riskli model inş o tül riskli hale getiriyor işi... bu modelden bir ark diktirmişti ve içine sinmedi kızın .. tül tamamen gelinliği gösteren kısmı bu modelde onun şansına hiç güzel olmamıştı ... umarım herşey gönlünce olur... herşey güzel olur...

bugün albümlerde bakinirken bi kk arkadasimda gördüm bundan esinlenerek diktirmis oda hatta hem bu resmi eklemis hemde kendi gelinliginin resmi
sade ve hos senin zevkine hitab ediyosa gönlüne yattiysa güzel canim:nazar:
aaa kimin albümünde var canım ben görmemişim yazabilirmisin?

inş tam istedğin gibi olur canım... ama riskli model inş o tül riskli hale getiriyor işi... bu modelden bir ark diktirmişti ve içine sinmedi kızın .. tül tamamen gelinliği gösteren kısmı bu modelde onun şansına hiç güzel olmamıştı ... umarım herşey gönlünce olur... herşey güzel olur...

inşallah canım
riskli derken nasıl olmuştu da içine sinmemişti söylersen bana bende o kısma dikkat ederim

güzel cnm hayırlı olur inş senin hosuna gittiyse tmmdır giycek olan sensin a.s.

canım tülün duruşu hiç güzel olmamıştı çok kaba durmuştu potluklar olmuştu tüülü tam dikememişler heralde belkide cinsinden öyleydi bence çok zarif ve ince tül olmalıydı tül ile gelinliğin birleştiği yerlere özellikle dikkat et derim tam otursun koluna ... ve özellikle tülünü seçerken zarif duruşuna diikkat et derim. canım.

çook teşekkürler canım

güzel cnm hayırlı olur inş senin hosuna gittiyse tmmdır giycek olan sensin a.s.
inşallah canım çok teşekkür ederim

canım tülün duruşu hiç güzel olmamıştı çok kaba durmuştu potluklar olmuştu tüülü tam dikememişler heralde belkide cinsinden öyleydi bence çok zarif ve ince tül olmalıydı tül ile gelinliğin birleştiği yerlere özellikle dikkat et derim tam otursun koluna ... ve özellikle tülünü seçerken zarif duruşuna diikkat et derim. canım.

hımm anladım canım bende daha çok dikkat edicem tül kısmına çok teşekkür ederm

hımm inceledim canım benimki azcık dah farklı olucak yani modele daha bağlı kalıcaz
mesela o arkadaş göğüs kısmını da dantel yaptırmış benim göğsü kapatan kısım drape olucak ve üstü işlenicek taşlarla dantel sadece kolumda ve yakamdan aşağı inen kısımda olucak ve sırtım o sebeple biraz daha açık olucak yani hem önden hem arkadan v gelicek dantel

gayet güze canim. Dantelini tasli secersen daha da güzel olur ben olsam öyle diktirtirdim.. sadeligi bozulmaz ama daha göz dolurur

Bence çok zarif çok sade çok hoş bi model. Taftayı sevmem hiç gelinliklerde. Bu çok güzel duruyor. Yalnız göğüs dekoltesini sevmedim. Bi de kollar uzun olmasa daha güzel olurdu.

Back