Canım inan herkesin ağrı eşiği ve vücudu farklı ben de baya araştırmıştım ama kendimi tanıyorum asla kaldıramam diye anestezili oldum hatta bana basit bişey on saniye falan acı yok dediler anestezili olduğum halde uyanınca karnım kasıklarım inanılmaz ağrıyordu ve yaklaşık bir hafta ağrım oldu kolay basit diyenlere söyledim şaşırdılar demekki herkeste farklı etki ediyor gülemiyordum bile o derece ağrın oluyorduFahiş fiyatlardan dolayı bulunduğumuz yere yakın olan Trakya Üniversinde ücretsiz olarak HSG çektirmek için gerekli şartlar doğrultusunda gittik.sadece Çarşamba ve adetin 7 8 9 gününe denk gelmesi şartlar arasındaydı.o kadar yazı video vs şeyler okudum.ama yemin ederim öleceğim sndım.ağrı kesici bile almadım okuduklarımdan sebep.yani ne olabilirdi ki onca kadın bu testi yaptırmış rahat geçmiş.kendime gelemedim ağrıdan.anestezi olmaksızın yapıldı.ama öyle bile olsa çok rahat geçtiğini söyleyen yazan onca şey vardı ki çok lay lay lom havasında girdim.öldüm Allahım öldüm rahmim patlıcak midem boğazımdan çıkacak sandım.100 tane bıcak yumurtalarıma saplanmış gibi göz yaşı içinde kaldım.kımıldamadan durmak zorundaydım.hayatımda yaşadığın en şiddetli 3 acıya girer.özellikle sap tarafım çok ağrıdı.kananam oldu ki bunu bekliyordum 2 3 gün.akşama ağrılarım durulmaz noktaya geldi yazdıkları ağrı kesiciyi içtim ağrıdan biraz döndüm sonra uyumuş kalmışım.şuanda bile hala hissediyorum.acaba acı eşiğim mi düşük dedim ama bu acıyı tarif edemem .koridora yıkıldım eşim tuttu.Allah yardımcısı olsun herkesin.kadınlık zor iş.ama inanmayın hiç birsey olmuyor diyenlere
Bana sonrası için antibiyotik ve agrı kesici verdiker 10 dk kadar sürdü işlem.bşr dha bu acıyı çekeceğimi bilsem 12 bin tl yi veririrmEvet hicbisey olmuyor diyenlere inanmamak gerek ama su var bakilan aletten oturu ve verilen basincli sudan dolayi aci hissi oluyor
Benimde aci esigim cok dusuk cok kotu oldum ama bu kadar cekilmeyecek sekilde yasamadim
Once agri kesici serum,serum bitince agri kesici ilac ve antibiyotik verildi
Cekim bittiginde o alet ciktiginda dunya varmis dedim
Tüpün kapalı olmasıyla mı alakalı bilmiyorum.ma varsada açılmış dediler.çok kanama oldu bende .afedersiniz idrar yaparken parça parça mini mini birseyler gördümBen geçen hafta aneztezili oldum ama sonrasında ağrı sızı olmaadı 1 kaç gün lekelenme oldu sadece ama tüplerim açıkmış ondan kaynaklı olabilir
Tuplerin kapalimiymis pekiBana sonrası için antibiyotik ve agrı kesici verdiker 10 dk kadar sürdü işlem.bşr dha bu acıyı çekeceğimi bilsem 12 bin tl yi veririrm
Hiç birsey hissetmedim diyenler demekki süper kahraman ben artık öyle görüyorum.bama iki kere ilaç verdiler ikisindede rahmine bomba atmışlarda patlatacak gibi hissettim.KorkunçtuCanım inan herkesin ağrı eşiği ve vücudu farklı ben de baya araştırmıştım ama kendimi tanıyorum asla kaldıramam diye anestezili oldum hatta bana basit bişey on saniye falan acı yok dediler anestezili olduğum halde uyanınca karnım kasıklarım inanılmaz ağrıyordu ve yaklaşık bir hafta ağrım oldu kolay basit diyenlere söyledim şaşırdılar demekki herkeste farklı etki ediyor gülemiyordum bile o derece ağrın oluyordu
Sordum.onu bilmiyorum ama öyle bile ols açılmış suan açıldı dediler bakın bu da resmiTuplerin kapalimiymis peki
Benim acikti diger arkadasin dedigi gibi acik oldugu icin belki agri sizi senin yasadigin kadar olmadi
Bana dedikleri sadece kapalı olmuş ols bile şuan açık yd ilaçdan dolayı çılmış olabilir dediler.görselini ekliyorumTuplerin kapalimiymis peki
Benim acikti diger arkadasin dedigi gibi acik oldugu icin belki agri sizi senin yasadigin kadar olmadi
İlk ilaci verirken kisimda kapali gozukuyor yanilmiyosam ve ilac baskisiyla acilmisSordum.onu bilmiyorum ama öyle bile ols açılmış suan açıldı dediler bakın bu da resmi
Bana dedikleri sadece kapalı olmuş ols bile şuan açık yd ilaçdan dolayı çılmış olabilir dediler.görselini ekliyorum
Cd olarak verdikleri bu sadece raporlama 1 ay sonra.polikistik overim var.5.08 amh bakalımİlk ilaci verirken kisimda kapali gozukuyor yanilmiyosam ve ilac baskisiyla acilmis
Sonuc cikinca daha net anlasilir zaten
Gelmis gecmis olsun canim
İnsallah cektigin aci bebek yerini bebek mujdesine birakir
Amin canım isteyen emek beren dua eden herkese versin rabbimİlk ilaci verirken kisimda kapali gozukuyor yanilmiyosam ve ilac baskisiyla acilmis
Benim de amh yuksekti pkoyum olumsuz dusunme hic inan biz daha sansliyiz ama sabır gerekiyorCd olarak verdikleri bu sadece raporlama 1 ay sonra.polikistik overim var.5.08 amh bakalım
Sağ tarafımda ağrıyı çok hissettim zaten.şuan bile karnım yumurtalıklarım çok fena ağır ameliyattan çıkmış gibiyimİlk ilaci verirken kisimda kapali gozukuyor yanilmiyosam ve ilac baskisiyla acilmis
Nerde nasıl cektirdiniz bilmiyorum fakat C kollu cihazlar var ve radyoloji görüntüleme merkezlerinde asla acılı olmuyor bende cektirdim istanbulda sonomed 100 kere daha cektiririm sıfır acı çok geçmiş olsun , fakat buraya böyle yazarak çok kadın korktuğu için erteliyo ben de burda okudum delirdim ve yıllarca erteledim ve sonunda cekilmek zorunda kaldım cektirdiğinz yere bağlı ve acı eşiğinize bağlı bir durum bide tüpler tıkalıysa ve C kollu cihaz değilse elbette ağrı cekebilirsiniz geçmiş olsun umarım temiz çıkmıştır bari değmiştirFahiş fiyatlardan dolayı bulunduğumuz yere yakın olan Trakya Üniversinde ücretsiz olarak HSG çektirmek için gerekli şartlar doğrultusunda gittik.sadece Çarşamba ve adetin 7 8 9 gününe denk gelmesi şartlar arasındaydı.o kadar yazı video vs şeyler okudum.ama yemin ederim öleceğim sndım.ağrı kesici bile almadım okuduklarımdan sebep.yani ne olabilirdi ki onca kadın bu testi yaptırmış rahat geçmiş.kendime gelemedim ağrıdan.anestezi olmaksızın yapıldı.ama öyle bile olsa çok rahat geçtiğini söyleyen yazan onca şey vardı ki çok lay lay lom havasında girdim.öldüm Allahım öldüm rahmim patlıcak midem boğazımdan çıkacak sandım.100 tane bıcak yumurtalarıma saplanmış gibi göz yaşı içinde kaldım.kımıldamadan durmak zorundaydım.hayatımda yaşadığın en şiddetli 3 acıya girer.özellikle sap tarafım çok ağrıdı.kananam oldu ki bunu bekliyordum 2 3 gün.akşama ağrılarım durulmaz noktaya geldi yazdıkları ağrı kesiciyi içtim ağrıdan biraz döndüm sonra uyumuş kalmışım.şuanda bile hala hissediyorum.acaba acı eşiğim mi düşük dedim ama bu acıyı tarif edemem .koridora yıkıldım eşim tuttu.Allah yardımcısı olsun herkesin.kadınlık zor iş.ama inanmayın hiç birsey olmuyor diyenlere
Sende bir belirtim yok demişsin ama şöyle canım ben geçen ay iğneyi yaptırdım iğneden iki gün sonra bir gün boyunca inanılmaz ağrım akıntım olmuştu bence o gün catlamıştı öüntü iğneyi yapar yapmaz catlamıyor hemen..sonrasında bir belirtim olmadı ha belirti olup gebe kalamayanda var yada belirti olmayıp gebe kalanda varHiç birsey hissetmedim diyenler demekki süper kahraman ben artık öyle görüyorum.bama iki kere ilaç verdiler ikisindede rahmine bomba atmışlarda patlatacak gibi hissettim.Korkunçtu
Üst satırda paylaştım sonuçlarımı .ben hala yatıyorum inanır mısınız ağrıdan.ağır operayon geçirmiş dikişkerim vr gibi hissediyorum şuanda bileNerde nasıl cektirdiniz bilmiyorum fakat C kollu cihazlar var ve radyoloji görüntüleme merkezlerinde asla acılı olmuyor bende cektirdim istanbulda sonomed 100 kere daha cektiririm sıfır acı çok geçmiş olsun , fakat buraya böyle yazarak çok kadın korktuğu için erteliyo ben de burda okudum delirdim ve yıllarca erteledim ve sonunda cekilmek zorunda kaldım cektirdiğinz yere bağlı ve acı eşiğinize bağlı bir durum bide tüpler tıkalıysa ve C kollu cihaz değilse elbette ağrı cekebilirsiniz geçmiş olsun umarım temiz çıkmıştır bari değmiştir
Evet ama siz hastanede cektirmişsinz orda dediğim cihazlar yok ağrıması normalÜst satırda paylaştım sonuçlarımı .ben hala yatıyorum inanır mısınız ağrıdan.ağır operayon geçirmiş dikişkerim vr gibi hissediyorum şuanda bile
Merhaba bende istanbuldayim doktorum banada hsg cekelim önümüzdeki ay dedi nerde cekindiniz acabaNerde nasıl cektirdiniz bilmiyorum fakat C kollu cihazlar var ve radyoloji görüntüleme merkezlerinde asla acılı olmuyor bende cektirdim istanbulda sonomed 100 kere daha cektiririm sıfır acı çok geçmiş olsun , fakat buraya böyle yazarak çok kadın korktuğu için erteliyo ben de burda okudum delirdim ve yıllarca erteledim ve sonunda cekilmek zorunda kaldım cektirdiğinz yere bağlı ve acı eşiğinize bağlı bir durum bide tüpler tıkalıysa ve C kollu cihaz değilse elbette ağrı cekebilirsiniz geçmiş olsun umarım temiz çıkmıştır bari değmiştir
Merhaba istanbul sonomed 'de cektirdim nisan ayında 3.500 di ozaman şuan nekadar bilmiyorum fakat değer en azından acı cekmiyo insan ve gayet iyilerMerhaba bende istanbuldayim doktorum banada hsg cekelim önümüzdeki ay dedi nerde cekindiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?