• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün bi de kadınlar günüydü dimi ?

Bağımlı kişilik özelliği denen bir şey de var çünkü. Normalde bağımlılık doğduğumuzdan beri var olan bir olgu, hem fiziksel hem duygusal olarak. Ama bunun sağlıklı olması önemli, bir yerde artık serbest kalmak gerekiyor. Bağımlı kişiliğe sahip insanlarda bu bağlılık çok fazla düzeyde oluyor, karar vermede zorlanma, terk edilmekten korkma, hayır diyememe, hükmedici kişileri hayatına alma vesaire gibi. Konu sahibinde bu vardır ya da yoktur diye anlatmadım gerçi bunu, ama bağımlı kişiliğe sahip olan kişilerin düzenli terapi görmesi şart yoksa duygusal ilişkilerinde çok zarar görüyorlar.
kesinlikle haklisin.
Darp raporu al demeyeni dövüyorlar galiba
@caninfistigi yazmis zaten nasıl rapor alabilsin ailesi bilmiyor
Uzaktan tavsiye vermek çok kolay değil mi

O döven it, rapora, uzaklaştırmaya bileniyor

Ve gelip arkadaşımın, kırmakta yarım bıraktığı burnunu kırıp, kolunu çatlatıyor.

Babam araya girerse cinayet çıkar dedi

Bilse böyle manyağın tekiymiş hiç sevgili olur muydu?
Bahsettigin kisi kimdir anlamadim?almasin mi darp raporu bu kizcagiz onu mu diyorsun?
Zaten almaz da.
Cunku uc bes gun aglasacak sonra degistigine inandigi sevgilisine kosacak.

kesinlikle haklisin.

Bahsettigin kisi kimdir anlamadim?almasin mi darp raporu bu kizcagiz onu mu diyorsun?
Zaten almaz da.
Cunku uc bes gun aglasacak sonra degistigine inandigi sevgilisine kosacak.
Ben de yazdıktan sonra fark ettim
Konu sahibi arkadaşımmış gibi algılanır diye

Arkadaşımın başına geleni yazdım
O ayrıntıyı atladım belirtmeyi

İnsanin kendine ettiği kötülüğü kirk düşmanı bir araya gelse edemezmiş...
Lütfen ayrilin şu şerefsizden

İnsanin kendine ettiği kötülüğü kirk düşmanı bir araya gelse edemezmiş...
Lütfen ayrilin şu şerefsizden
Daha öncede kulak zarı yırtılmış.Yediği dayağın sayısını kendisinin bile bildiğini sanmıyorum.Düşmana ihtiyacı bile yok.

Hepinizden allah razı olsun bugun burdaki yorumları okudum sizleri dinledim ve akşam 8 den beri rapor alabilmek için hastane de helak oldum. 4 buçuk saatlik koşuşturmanın sonucu Darp raporumu aldım. Almak öyle kolay olmuyormuş ama gerçekten. Ama şuan kendimi inanın daha güçlü daha iyi hissediyorum. Kulak zarımda yırtık ve işitme kaybı oluşmuş. Başımda herhangi bişey çıkmadı tomografi sonuçları normal. Ağrı kesici verdiler yüzümdeki morluklarla ve kulağıma aldığım darp rapora işlendi. İnanın ben bu adımı atabildiysem daha geri dönüşü yok. Ölse umrum olmaz. Hastane de şu halime şükrettim. Daha beteri olabilirdi ucuz kurtuldum diye.

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
Sunu hic bit zamqn unutmayin salak aptal gibi baslayan kelimeler ilerde hakaret kufure donusur. Ittiren kaktiran bir kere vurulan tokatlarin arkasi bitmez. Binlerce defa ozur dilesede siddeti ve dozu artarak geri doner. Flort ederken ilk bakacaginiz sey saygidir. Saygisi olmayanin sevgiside olmaz.

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
Geçmiş olsun ne dengesiz insanlar var hayatta bir erkek bı kadına nasıl el kaldırabilir anlamıyorum sen git şikayet et ve sevgili olduğun halde böyle yaptıysa kesin o çocuğun kendi sorunları var canım geçmiş olsun.

Geçmiş olsun ne dengesiz insanlar var hayatta bir erkek bı kadına nasıl el kaldırabilir anlamıyorum sen git şikayet et ve sevgili olduğun halde böyle yaptıysa kesin o çocuğun kendi sorunları var canım geçmiş olsun.
Evet kendi sorunları içinde beni de boğuyordu. Maddi sıkıntısı vardı. Öfke krizleri geçiriyordu bende payımı aldım

Hepinizden allah razı olsun bugun burdaki yorumları okudum sizleri dinledim ve akşam 8 den beri rapor alabilmek için hastane de helak oldum. 4 buçuk saatlik koşuşturmanın sonucu Darp raporumu aldım. Almak öyle kolay olmuyormuş ama gerçekten. Ama şuan kendimi inanın daha güçlü daha iyi hissediyorum. Kulak zarımda yırtık ve işitme kaybı oluşmuş. Başımda herhangi bişey çıkmadı tomografi sonuçları normal. Ağrı kesici verdiler yüzümdeki morluklarla ve kulağıma aldığım darp rapora işlendi. İnanın ben bu adımı atabildiysem daha geri dönüşü yok. Ölse umrum olmaz. Hastane de şu halime şükrettim. Daha beteri olabilirdi ucuz kurtuldum diye.
hadi bakalım kurtulabilcekmisin bu manyaktan.
aklın başına gelmiştir umarım.
ailenle mi yaşıyorsun sen?
öğrendiler mi?
darp raporu ile şikayetçi olacakmısın?

hadi bakalım kurtulabilcekmisin bu manyaktan.
aklın başına gelmiştir umarım.
ailenle mi yaşıyorsun sen?
öğrendiler mi?
darp raporu ile şikayetçi olacakmısın?
Ailemle yaşadığım için adresten dolayı şikayetçi olduğum an duyulmaması imkansız bi hal alıyor. Başka adres göstericem fakat şöyle de bi durum var ben onunla bu şekilde uğraşırsam intikam amaçlı farklı şeyler yapar mı ? Böyle psikopatların ne yapacakları belli olmuyor ki ? Daha dün haberlerde şahit olduk
6 ay süresi varmış raporun tehdit ederse beni şayet o zaman son çare şikayetçi olurum

Ailemle yaşadığım için adresten dolayı şikayetçi olduğum an duyulmaması imkansız bi hal alıyor. Başka adres göstericem fakat şöyle de bi durum var ben onunla bu şekilde uğraşırsam intikam amaçlı farklı şeyler yapar mı ? Böyle psikopatların ne yapacakları belli olmuyor ki ? Daha dün haberlerde şahit olduk
6 ay süresi varmış raporun tehdit ederse beni şayet o zaman son çare şikayetçi olurum
yüzündeki yara bereyi ailen sormuyor mu?
gece ailen nereye gittin demedi mi?
nerdeyse gece yarısına kadar hastanedeymişsin..

yüzündeki yara bereyi ailen sormuyor mu?
gece ailen nereye gittin demedi mi?
nerdeyse gece yarısına kadar hastanedeymişsin..
Sanırım Allahın sevgili kuluyum dün şansıma beşiktaşın maçı saat 23:00 te başladı bende maçları izlerim kaçırmam. Aileme maçı izleyeceğimi söyledim bir sıkıntı çıkmadı. Gözümü de kapatıcıyla kapatıyorum. Benim saçma sapan tercihlerim yüzünden ailemin huzursuz etmek asla istemem. Gerçi annem bana o adamdan hayır gelmez görüşme demesine rağmen ben gizli gizli görüşmeye devam edip üstüne bi de darp edilince inanın karşılarına çıkmaya yüzüm yok. Annem beni uyardı defalarca ve birlikte olmamı asla istemiyordu.

Sanırım Allahın sevgili kuluyum dün şansıma beşiktaşın maçı saat 23:00 te başladı bende maçları izlerim kaçırmam. Aileme maçı izleyeceğimi söyledim bir sıkıntı çıkmadı. Gözümü de kapatıcıyla kapatıyorum. Benim saçma sapan tercihlerim yüzünden ailemin huzursuz etmek asla istemem. Gerçi annem bana o adamdan hayır gelmez görüşme demesine rağmen ben gizli gizli görüşmeye devam edip üstüne bi de darp edilince inanın karşılarına çıkmaya yüzüm yok. Annem beni uyardı defalarca ve birlikte olmamı asla istemiyordu.
umarım barışmazssın.
yazık ailene.
şu yaptığına bak.
el bebek gül bebek büyüttükleri çocukları bir hayvan tarafından defalarca darp ediliyor.
sen de saklıyorsun bi de üstelik.
ne diyeyim aklın başına gelmiştir umarım.
pek inanmıyorum açıkcası.
eski konularına bakınca umut yok gibi.
kaç yaşındasın sen?
okuyormusun?

umarım barışmazssın.
yazık ailene.
şu yaptığına bak.
el bebek gül bebek büyüttükleri çocukları bir hayvan tarafından defalarca darp ediliyor.
sen de saklıyorsun bi de üstelik.
ne diyeyim aklın başına gelmiştir umarım.
pek inanmıyorum açıkcası.
eski konularına bakınca umut yok gibi.
kaç yaşındasın sen?
okuyormusun?
Lisans mezunuyum ben okul 2013 te bitti. 26 yaş bi daha gelmez hayatımın hatasını en büyük acı tecrübesini ben yaşadım. Ders çıkarmam gerekiyor. Dün hastane de bile öyle utandım ki kendimden derdimi anlatmaya çalışırken şuan nerelerde olmam gerekirken nerdeyim ben dedim. Kanıma çok dokundu inanın o bekleyiş amacım.

şu adama bir sayıp söver misin, böyle sakin sakin yazınca aha diyorum yara beresi geçsin barışacak, bir küfür et yaa

darp raporu aldınız süs diye durmasını bari şikayetçi olun
aileniz den niye cekiniyorsunuz hayatınız nerdeyse kaybedebilirdiniz aile de ogrenirse öğrensin ki belki ona göre eve koruma önlemi alınır dışarı tek cikmazsiniz falan

darp raporu aldınız süs diye durmasını bari şikayetçi olun
aileniz den niye cekiniyorsunuz hayatınız nerdeyse kaybedebilirdiniz aile de ogrenirse öğrensin ki belki ona göre eve koruma önlemi alınır dışarı tek cikmazsiniz falan

Ben başta böyle bir bela varken bu bilginin kendine saklanmasına karşıyım, adam manyak, kendisine olmasa ailesinden birine zarar verebilir, olmuyo mu bu olaylar, evli sevgilisi ayrılmak istedi diye sevgilinin oğlunu öldüren, sevdiği kızı vermediler diye kızın küçük kardeşine tecavüz edip bedenini yakan, oluyo yani

Lisans mezunuyum ben okul 2013 te bitti. 26 yaş bi daha gelmez hayatımın hatasını en büyük acı tecrübesini ben yaşadım. Ders çıkarmam gerekiyor. Dün hastane de bile öyle utandım ki kendimden derdimi anlatmaya çalışırken şuan nerelerde olmam gerekirken nerdeyim ben dedim. Kanıma çok dokundu inanın o bekleyiş amacım.
düştüğün durum çok utanç verici zaten.
defalarca adama koşupta darp edilmek ve buna sessiz kalmak çok çok utanç verici.
senin gibi okumuş etmiş biri için daha da utanç verici.
aklını başına toplamanı umarım.

şu adama bir sayıp söver misin, böyle sakin sakin yazınca aha diyorum yara beresi geçsin barışacak, bir küfür et yaa
Aylardır küfürlere maruz kalan biri olarak küfür etmeyi bi türlü beceremedim o da benim beceriksizliğim. İnanın ne yapsam için soğumaz neler hissediyorum bilemezsiniz... ben bunu kendime nasıl yaptım nasıl göz göre göre ateşe atladım. Ne yedirdi ne içirdiler bana bilmiyorum. Kör olmuşum kör

Aylardır küfürlere maruz kalan biri olarak küfür etmeyi bi türlü beceremedim o da benim beceriksizliğim. İnanın ne yapsam için soğumaz neler hissediyorum bilemezsiniz... ben bunu kendime nasıl yaptım nasıl göz göre göre ateşe atladım. Ne yedirdi ne içirdiler bana bilmiyorum. Kör olmuşum kör

bak canım benim, kardeşim yaşındasın kızıyorum ama kıyamıyorum da, lütfen ailene durumu anlat, ağlayarak anlat içini dök, anan babandır kızasalarda bu itin yaptığından beterini yapamazlar dimi, Allah esirgesin ailene zarar verse? burası türkiye oluyo böyle şeyler, bilirlerse hazırlıklı tedbirli olurlar

Back