- 13 Aralık 2008
- 471
- 0
- Konu Sahibi esraseyhan
kızlar üçlü test sonucum riskli çıktığı için doktor amniyosentez önerdi.ve dün yaptırdım.....9 da alacaz dediler .saat 1 de aldılar.ben özelde istiyorum dedimm özel yapmıyor dediler...olayın stresi yetmiyormuş gibi bir de bekleme stresi yaşadım.başıma yapan doktorlar hiç mi gülmez, konuşmaz....onlar için normal bir olay ama orada yatan benim için hayatımda bir ilk...doktorların surat ifaeleri beni daha çok strese soktu..nese aldılar bitti bana kalk oaya geç 1 saat sonra biz haber verecez gelip tekrar ultrasona gireceksin dediler.bu kadın nasıl kalkacak nasıl yürücek hiç umurlarında değil.yanıma annemi ya da eşimi de sokmuyorlar.odada sancı çektim biraz..tek başıma.1 saat dediler 2 saat olu gelen giden yok.beni unutmuşlar içerde.annem dışarda demiş daha ne kadar beklicez diye...unutmuşlar......çok sinirledim bozuldu.olayda acı çekmiyorsun dediler ben çektim valla........1 ay sonra sonuç çıkacakmış.......ben nasıl beklicem?çok stresliyim..........amniyosentezin düşük riski bitti mi bir de?24 saat geçti..