Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZamanMerhaba dün sabah ameliyat oldum
meme uçlarım göğüsüm yanıyor korse çok sıkı ve ağrıyor
İlaç haricinde yapılabilecek iyi gelen başka bir şey var mıdır deneyenler ?
Teşekkürler :< çok kötüyüm yaZaman
Banyoya izin verilince soğuk duş
Buz kalıpları
Güzel günlerde kullanın
Öyle iyi anlıyorum kiTeşekkürler :< çok kötüyüm ya
Ya umarım <3 400cc takıldı dün gözüme küçük geliyor en fazla onu takabilirim dedi kafesim darmış ödemler gidince küçülür diye korkuyorumBuz koy sıkılmadan hem sisliği alır hem morarma yapmaz ödemlere ve acıya en iyi gelen buz ağrı kesici falanda iç önerdiği şekilde doktor 3 gün sonra ağrıların azalacak zaten
Banada 425 takıldı ilk başta iyiydi büyüklüğü şuan banada küçük geliyor valla küçülüyor biraz ödemler gidince annem falan çok büyük diyolar bilemiyorumYa umarım <3 400cc takıldı dün gözüme küçük geliyor en fazla onu takabilirim dedi kafesim darmış ödemler gidince küçülür diye korkuyorum
Teşekkür ederimm sana da çok geçmiş olsunMerhaba, geçmiş olsun benim de 1 hafta oldu ağrılar çok azaldı ağrı kesiciyi bıraktım ama ben de memelerin çok aşırı yukarıda durmasına çok kafamı taktım moralim aşırı bozuk,bunlar nasıl inecek taş gibi bir de, köprücük kemiğin oradalar resmen, doktor özel bant tak üste dedi, anlamıyorum herkesin neden böyle olmuyor,, şu an göğüslerim çok komik duruyor ağzımda ve yapay, bunlar iner mi yaa![]()
Benim şuan 15 16 gün oldu aynı benimde öyle meme uçlarım aşağıda silikon üstte duruyor çok garip bi görüntü ama doktor bana 3 ayda anca oturur dedi tam şeklide 6 ay dedi o yüzden sabrediyorum mecbur ama aşırı takıyorumMerhaba, geçmiş olsun benim de 1 hafta oldu ağrılar çok azaldı ağrı kesiciyi bıraktım ama ben de memelerin çok aşırı yukarıda durmasına çok kafamı taktım moralim aşırı bozuk,bunlar nasıl inecek taş gibi bir de, köprücük kemiğin oradalar resmen, doktor özel bant tak üste dedi, anlamıyorum herkesin neden böyle olmuyor,, şu an göğüslerim çok komik duruyor ağzımda ve yapay, bunlar iner mi yaa![]()
Uçları aşağıya doğru benimki de üstten şişikBenim şuan 15 16 gün oldu aynı benimde öyle meme uçlarım aşağıda silikon üstte duruyor çok garip bi görüntü ama doktor bana 3 ayda anca oturur dedi tam şeklide 6 ay dedi o yüzden sabrediyorum mecbur ama aşırı takıyorum
Aynısı ya benimde öyle işte kaslı gögüs gibi böyle uçlarıda aşağıda iğrenç duruyor ama inecek diyolar bilmiyorum umarım öyle olurÇok acayip bir görüntüsü var vücut geliştiriciler gibi göğüs kafesim Bi değişik duruyor hiç istediğim gibi değil, psikolojim bozuldu bant takacağım insin diye ama bunca eziyete karşı eski memelerim bundan iyiydi diye üzülüyorum![]()
3 ay 6 ay bile duzelmiyor tam anlamiyla 8 aydan oncesi odemli sekli oturmamis hali oluyor 9. Ayimdayim odemler gecen aya kadar devam etti. Ayni gun yaptiran arkadasiminda oyle olduBenim şuan 15 16 gün oldu aynı benimde öyle meme uçlarım aşağıda silikon üstte duruyor çok garip bi görüntü ama doktor bana 3 ayda anca oturur dedi tam şeklide 6 ay dedi o yüzden sabrediyorum mecbur ama aşırı takıyorum
Hahahaah canım bende boyum uzun herkül gibi duruyo valla ağlanacak halime gülüyorum benim sağ meme biraz daha inikte sol hala ağzıma giricekk Meme uçlarımda küsmüş gibi bakıyo alttaBir de ben minyonum düşün ne kadar komik duruyor o vücut geliştirmeci görüntüsü yerden bitme terminatör gibi ay kendime gülüyorum ama inşallah bir an evvel düzelir, kafayı yemek üzereyim![]()
Ay nasıl yaaaa 6 ay bekleyemem bu görüntüyle3 ay 6 ay bile duzelmiyor tam anlamiyla 8 aydan oncesi odemli sekli oturmamis hali oluyor 9. Ayimdayim odemler gecen aya kadar devam etti. Ayni gun yaptiran arkadasiminda oyle oldu
Benimde uclar yukardaydi ama suan yavastan yavastan oturuyo (kas alti oldum bu arada) yani tamamen 1 seneyi buluyo seklinin oturmasi. Odemler 3 ay sonra geciyo diyolar yalan daha 1 ay once odem gectigini anladimAy nasıl yaaaa 6 ay bekleyemem bu görüntüyle![]()
Merhaba benim 2.5 ay oldu aynı durumdaydım çok korkuyordum ama şu an daha doğal gözüme batmıyor gerçekten aydan aya fark ediyor yumuşadıkça göğüsleriniz onlarda aşağı inecek biraz da daha sıkmayın canınızıMerhaba, geçmiş olsun benim de 1 hafta oldu ağrılar çok azaldı ağrı kesiciyi bıraktım ama ben de memelerin çok aşırı yukarıda durmasına çok kafamı taktım moralim aşırı bozuk,bunlar nasıl inecek taş gibi bir de, köprücük kemiğin oradalar resmen, doktor özel bant tak üste dedi, anlamıyorum herkesin neden böyle olmuyor,, şu an göğüslerim çok komik duruyor ağzımda ve yapay, bunlar iner mi yaa![]()