cnm daha yeni okudum yazdıklarını..keşke ilk yazdıın gibi görüp hemen yazabilseydim buraya... inan bu sitede okuyan bayanlardan seni en iyi anlayanlardan,hissedebilenlerden biriyimdir ben... çünkü yaşadım yaşadıklarını hemde çok ağır bi şekilde.. ameliyattan önce siteden okuduğum kadarıyla arkadaşlar çok rahat geçiriyodu ameliyat sonraki süreci.bende öyle laylaylom gittim ameliyata.
ameliyatı oldum bikaç saat sonra eve döndüm.sadece boğazım ağrıyodu okadar.akşam olunca uyudum ve ertesi gün gözlerimi açtığımda yaşadığım hayatımın en kötü günlerinden biriydi.büyük bi acıyla uyandım,yüzümü sanki çekiştiriyolarmış gibi gergin ve acılı hissediyodum.hemen aynaya koştum ve aynaya baktığımda gördüğüm yüz bana ait diildi.sanki tv de filmlerde gördüğümüz iğrenç,korkunç görünümlü yaratıklara benziyodum,inan insan yüzü gibi diildi.yüzüm şişti ama korkunç kısmı gözümün altından,alt kirpiklerin bittiği yerden elmacık kemiklerime;gözümün üst kısmındada kirpiklerimin bittiği yerden kaşlarıma kadar aşırı bi şişlik gözlerimi sıkıştırıyodu ve mosmordu.gözlerimi açık tutarken canım acıyodu,gözlerimden sular akıyodu ve hergeçen saat gözlerim yüzümde daha görünmez olup kayboluyodu.öyle canım acıyodu ki aklımı kaçırmak üzereydim..mafoldumben
annem yarım saat arayla 10 dk süreliğine ameliyat eldivenlerinin içine buz koyup gözlerimin üstüne koyuyodu..sonrasındada arnica morluk kremini sürüyodu.. günün ortasına doğru gözlerimi tamamen kaybettim..göremiyodum..anne sonradan kirpiklerimin bile dışarıdan görünmediğini ,tamamen şişen derimin altına gizlendiğini söyledi.resmen gözsüz yüze sahiptim..daha önce hiç bu durumla ne doktorum,nede forumda yazan arkadaşlarım karşılaşmadığından endişeden,ağrı,acı ve kaşıntılarımdan şimdi şimdi mantıklı düşünemediğimi anlıyorum.çünkü çok iyi hatırlıyorum o an eğer yüzüm hiç iyileşmez böyle kalırsa camdan aşağı atlar kendimi öldürürüm diye düşünmüştüm.düşünün içine girdiğim bunalımı..mafoldumben
şükürler olsun ertesi gün gittikçe gözlerim açılmaya başladı..ve çok mucizevi bi şekilde tam 1 haftada bütün şişliklerim ve morluklarım geçti.binlerce kere şükürler olsun .. öyle sanıyorum ki hızlıca iyileşmemde ve morluklarımın geçmesinde sürekli gözlerime buz koymamın ve arnica kremin çok büyük etkisi oldu..umarım en kısa zamanda sende atlatırsın cnm.benim bile iyileştiğine göre inan senin kide iyileşicek,geçicek bu zor günlerin..:1hug: