Anie Alassea Ancalimë Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 1.376 27 116 Diğer 14 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi em__oss #21 HAyırlı olsunn Allah tamamına erdirsin heyecan dolu zamanlar bunlar
em__oss Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 429 1 0 İstanbul 14 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi em__oss #22 banukrc .!.: hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. tesadüfe bak bende 11.12.2011 tarihinde sözlendim. :) aynı gün sözümüz olmuş Genişletmek için tıkla... ayy ne güzel bi tesadüfff buuuuu hayırlı olsun sizede. teşekkürler
banukrc .!.: hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. tesadüfe bak bende 11.12.2011 tarihinde sözlendim. :) aynı gün sözümüz olmuş Genişletmek için tıkla... ayy ne güzel bi tesadüfff buuuuu hayırlı olsun sizede. teşekkürler
D december90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2007 16.974 248 88 14 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi em__oss #23 canım benim o kadar çok yakışıyorsunuz ki birbirinize kırkbin kere maşşallah ,bugünleride gördük ve birinci heyecanlı gününü geride bıraktın,şimdi nişan ile düğünde balım. rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. o kadar çok sevindim ki senin adına,yüzün güldü sonunda bebeğim..
canım benim o kadar çok yakışıyorsunuz ki birbirinize kırkbin kere maşşallah ,bugünleride gördük ve birinci heyecanlı gününü geride bıraktın,şimdi nişan ile düğünde balım. rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. o kadar çok sevindim ki senin adına,yüzün güldü sonunda bebeğim..
em__oss Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 429 1 0 İstanbul 14 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi em__oss #24 december90 .!.: canım benim o kadar çok yakışıyorsunuz ki birbirinize kırkbin kere maşşallah ,bugünleride gördük ve birinci heyecanlı gününü geride bıraktın,şimdi nişan ile düğünde balım. rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. o kadar çok sevindim ki senin adına,yüzün güldü sonunda bebeğim.. Genişletmek için tıkla... canımmmm çoooooooooooooooooook sagol darısı sanaaaaaaaaaaa
december90 .!.: canım benim o kadar çok yakışıyorsunuz ki birbirinize kırkbin kere maşşallah ,bugünleride gördük ve birinci heyecanlı gününü geride bıraktın,şimdi nişan ile düğünde balım. rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. o kadar çok sevindim ki senin adına,yüzün güldü sonunda bebeğim.. Genişletmek için tıkla... canımmmm çoooooooooooooooooook sagol darısı sanaaaaaaaaaaa
N nimesaysahin Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2011 4 0 36 İstanbul 19 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi em__oss #25 benimde senden bir gün önce nişanım oldu:)başlıgı görünce heyecanlandım paylaşmak istedim bende:)mutluluklar dilerim hepimize hayırsı olur inş mevlam utandırmasın...
benimde senden bir gün önce nişanım oldu:)başlıgı görünce heyecanlandım paylaşmak istedim bende:)mutluluklar dilerim hepimize hayırsı olur inş mevlam utandırmasın...
GaydiriGubbakCemile Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2007 8.684 5 0 Tekirdağ 21 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi em__oss #26 emoşumm hayırlı olsun tekrar kuzumm.. darısı bize artık
mehtap51 Guru Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 801 8 296 44 Niğde 21 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi em__oss #27 hayırlı uğurlu olsun.mutluluklar dilerim.tuzlu kahveyide içirmişsin.artık elinden zehir olsa yerde içerde.
hayırlı uğurlu olsun.mutluluklar dilerim.tuzlu kahveyide içirmişsin.artık elinden zehir olsa yerde içerde.
em__oss Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 429 1 0 İstanbul 23 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi em__oss #28 tşk ederim evet aynen öyle olur :):) içti hüüüp diye
askTanem Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2011 551 0 46 Ankara 15 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi em__oss #29 maşallah canım çok beğendim Kıyafeti net göremesekte ben renk uyumunu çok beğendim Mutluluklar dilerim
maşallah canım çok beğendim Kıyafeti net göremesekte ben renk uyumunu çok beğendim Mutluluklar dilerim
em__oss Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 429 1 0 İstanbul 17 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi em__oss #30 ççook teşekkür ederim canmm :))