• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan dün akşam söz'ümüz oldu..11.12.2011

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım benim o kadar çok yakışıyorsunuz ki birbirinize

kırkbin kere maşşallah ,bugünleride gördük ve birinci heyecanlı gününü geride bıraktın,şimdi nişan ile düğünde balım.:16:

rabbim mutluluğunuzu daim etsin..

o kadar çok sevindim ki senin adına,yüzün güldü sonunda bebeğim..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benim o kadar çok yakışıyorsunuz ki birbirinize

kırkbin kere maşşallah ,bugünleride gördük ve birinci heyecanlı gününü geride bıraktın,şimdi nişan ile düğünde balım.:16:

rabbim mutluluğunuzu daim etsin..

o kadar çok sevindim ki senin adına,yüzün güldü sonunda bebeğim..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımmmm çoooooooooooooooooook sagol
darısı sanaaaaaaaaaaa

benimde senden bir gün önce nişanım oldu:)başlıgı görünce heyecanlandım paylaşmak istedim bende:)mutluluklar dilerim hepimize hayırsı olur inş mevlam utandırmasın...

hayırlı uğurlu olsun.mutluluklar dilerim.tuzlu kahveyide içirmişsin.artık elinden zehir olsa yerde içerde.

maşallah canım çok beğendim :nazar: Kıyafeti net göremesekte ben renk uyumunu çok beğendim :34: Mutluluklar dilerim :34:

Back