• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan dün akşam söz'ümüz oldu..11.12.2011

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
kızlarr maşallah diyelim:nazar::nazar:

boyuma aldanmayımm topuklular :):):1:

bol tuzlu kahvemizzz

buda söz çikolatam çiçeğimi unuttum çekmeyi çekip eklerim inşallah ..

Son düzenleme:
hayirli olsun simdiden mutluluklar dilerim ikinize.. ben sözümde kahveyi tuzlu yapmadım kıyamadım onun tadını biliyorum çnkü :1:

Maaşallah Subhanallah.. Allah tamamına erdirsin.
Ben de tuz koyacaktım eşimin kahvesine ama heyecandan unutmuştum :60: sözlünüzün tuzlu kahve sonrasında tepkisi ne oldu merak ettim :52:

insanın hayatındaki en güzel en özel gnler tadını çıkar allah tamamına erdirsin. mutluluklar...

hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin. bizimde bir ay oldu sözümüz olalı :)))

Çok yakışmışsınız Maşallah
:nazar:Mutluluklar dilerim.Sözlün tuzlu kahveyi içti mi peki?:1:

ayyyy benim de 11.12.2011 dun aksamdi sozum :52: ama benim hiiiccc boyle fotograflarim yok. neden ? cunku elektrikler kesildi ve her sey olup bittikten sonra geldi. o arada cekilen fotograflarin hepsi patlayan flaslasr ile hortlak gibi oldu amaaaa her seye ragmen cok mutluyum. Allah tamamina erdirsin canim piril piril aydinlik sozun cok guzel olmus..

kızlarrrrrrrrrrrrr çooook teşekkür ederimmmmm
rabbimmm herkese nasip etsin...
hepinizi tek tek öpüyorummm:1:

şöyle oldu eve gelir gelmez dede'si istedi babamda güzel bi konuşma yapıp verdi hemen ardından yüzükler takıldı ve resim merasimi oldu daha sonra yengelerim kahveleri yaptılar kadın erkek ayrı oturduk çünkü 30 kişi vardık.
adamlar 15 kişi idi kahveleri tut tut bitmedi :)
en son onun kahvesini tek getirdim bastım tuzu içine tadı çok kötüydü bende içtim:9::9:
götürdüm içiyimmi dedi bende afiyet olsun diyip çıkıverdim...
görümcem ve kuzenlerim kapıdan içişini izledik..
midesi bulandı resmen diyebilirim ama hepsini bi dikti sorasında ve bitirdi:33::33::33:
ardından su içiyordu tabi
ay yazık ama midesi baaya yanmıştı sorasında çikolata tuttum..
ve biz ayrı odaya geçtik çay börek faslı ..
çok güzel bi gündü.
sonsuz teşekkürler hepinizee:nazar:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. tesadüfe bak bende 11.12.2011 tarihinde sözlendim. :) aynı gün sözümüz olmuş :D:D:D

Back