Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meyve en sonda sütle kapanışı yaptımAkşam ne yedinizz :) biz dün akşam, akşam kahvaltısı yaptık
Hey maşallah doğru söyle tweety'e attığım mesajı gördün dimiYarım tepsi ıspanaklı börek yedim
EvetHey maşallah doğru söyle tweety'e attığım mesajı gördün dimi
Akşam kahvaltısının sabah kahvaltısından farkı neAkşam ne yedinizz :) biz dün akşam, akşam kahvaltısı yaptık
Tweety kuş değilmiydiAkşam kahvaltısının sabah kahvaltısından farkı ne
Tavuk yedim dün Akraba degildi umarım civcivim ya ben
Sonuçta tavukta kuş herkes niye civciv diyi bana o zamanTweety kuş değilmiydi
Kahvaltıda senden iki tane kırdım yedim kız ben ama onlar olgunlaşmamıştı sanırım aileden olabilirAkşam kahvaltısının sabah kahvaltısından farkı ne
Tavuk yedim dün Akraba degildi umarım civcivim ya ben
Bence tavuk kuş değilSonuçta tavukta kuş herkes niye civciv diyi bana o zaman
Hayrına dedin yazayım ne yediysem elime mi yapışır dedin dimi. Sevinsin chocolita aah kara bahtım kör talihim
Kuzenlerimi yemişin yaKahvaltıda senden iki tane kırdım yedim kız ben ama onlar olgunlaşmamıştı sanırım aileden olabilir
Tavık hangı hayvan grubuna giriyor acabaBence tavuk kuş değil
Saptır bacım ne fark eder hayır işi yaptı iki kişi yazdı ahahah yiter yaKuzenlerimi yemişin ya
Konuyu saptırmayalım
Yarın için yazıyorum patlıcan yemiş olacagım
Sen konuyu geyıge al burda tutmadı orda tutar belkiSaptır bacım ne fark eder hayır işi yaptı iki kişi yazdı ahahah yiter ya
Bak o işten anlıyorum galiba bunu bir düşüneyimSen konuyu geyıge al burda tutmadı orda tutar belki