Dun actigim evde dusuk nasil yapabilirim diye actigim konuda beni yadirgayip bilmeden hakaret vari konusanlara hakkimi helal etmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haozbek12

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
37
2
Dun evde nasil dusuk yapabilirim bilen varmi diye sormustum bilip bilmeden beni yadirgayip ustune bide sikayet edip hakaret vari konusan dusuncesizlere hakkimi helal etmiyorum ne yasadigimk bi ben bilirim ...bu pazartesiye kadar dusuk yapamazsam kurtaj olmak zorundayim .. ben evli ve bir cocuk annesiyim evlat ne demek biliyorum sebepsiz yere cocuk aldiracak kadarda vicdansoz deyilim dinimede bagliyim cok sukur .. kesem gelismedi doktorum kurtajin dogurganligima zarar verecegini ve evde bitkisel yontemle dusuk yapamazsam pazartesiye kadar bana zarar verecegi icin mecbur kurtaj olucam bu yuzden dun buraya sizden tavsiye alirim diye yazdim fakat insanlar okadar on yargili ve dusuncesizki malesef kadinin en buyuk dusmani gene kadinlar ama hakkimi helal etmiyorum sebep sormadan yarama tuz bastiginiz icin neler yasadigimi kimse bilemez ne kadar uzuldugumude bubdunyada hesap soramam belki ama ahirete birakiyorum benn artik bu forumlada isim olmaz...

Dun evde nasil dusuk yapabilirim bilen varmi diye sormustum bilip bilmeden beni yadirgayip ustune bide sikayet edip hakaret vari konusan dusuncesizlere hakkimi helal etmiyorum ne yasadigimk bi ben bilirim ...bu pazartesiye kadar dusuk yapamazsam kurtaj olmak zorundayim .. ben evli ve bir cocuk annesiyim evlat ne demek biliyorum sebepsiz yere cocuk aldiracak kadarda vicdansoz deyilim dinimede bagliyim cok sukur .. kesem gelismedi doktorum kurtajin dogurganligima zarar verecegini ve evde bitkisel yontemle dusuk yapamazsam pazartesiye kadar bana zarar verecegi icin mecbur kurtaj olucam bu yuzden dun buraya sizden tavsiye alirim diye yazdim fakat insanlar okadar on yargili ve dusuncesizki malesef kadinin en buyuk dusmani gene kadinlar ama hakkimi helal etmiyorum sebep sormadan yarama tuz bastiginiz icin neler yasadigimi kimse bilemez ne kadar uzuldugumude bubdunyada hesap soramam belki ama ahirete birakiyorum benn artik bu forumlada isim olmaz...
Gecmis olsun ama kurtaj dogurganliginizi etkilemez. Dogurganliginiz yumurtaliklarinizla ve yumurta kalitenizle ilgiliyken kurtaj rahime uygulanan bir islemdir. Ustelik hicbir doktor kurtaj yerine dusugu tavsiye etmez parca kalmasi, asiri kan kaybi, agri ve travmalari sebebiyle. Bence doktorunuzu degistirin ve dusuk yapmaya calismak yerine kurtaj islemine girin

Gecmis olsun ama kurtaj dogurganliginizi etkilemez. Dogurganliginiz yumurtaliklarinizla ve yumurta kalitenizle ilgiliyken kurtaj rahime uygulanan bir islemdir. Ustelik hicbir doktor kurtaj yerine dusugu tavsiye etmez cunku parca kalmasi, asiri kan kaybi, agri ve travmalari sebebiyle. Bence doktorunuzu degistirin ve dusuk yapmaya calismak yerine kurtaj islemine girin
Ben doktordan iyi bilemem 6 haftalikken gelisimi durdu bu yuzden dusuk onerdi rahme zarari varmis malesef ucuncu gebelikte rahim istemsiz sekilde digeri zorla alindigi icin bunuda itiyomus

Ben doktordan iyi bilemem 6 haftalikken gelisimi durdu bu yuzden dusuk onerdi rahme zarari varmis malesef ucuncu gebelikte rahim istemsiz sekilde digeri zorla alindigi icin bunuda itiyomus
Sonda ne dediniz tam anlamadım ama benim de 6 haftalıkken gelişimi durdu. Gelişimi duran gebelik vücuttan kendisi atılmaz mı zaten ? Atılmıyorsa kürtaj denenir. Evde düşürmeye çalış denildiğini ilk defa duyuyorum

1- üye sorusu
Istenmeyen gebelik mi?
2 - üye sorusu evde düşük yapmaya çalışmak çok tehlikeli, ölüme kadar yolu var. gidip muayene olun önce, gerekliyse kürtaj diye bir seçenek var. kaç yaşındasınız?
3- üye sorusu
Bu çok sağlıksız. Yapmayın. Kürtaj olma imkanınız yok mu? Mune kapatmış zaten konunuzu. ben sizi üzecek bir yaklaşım göremedim cevaplarda 🤷

Evde düşük yap diyen doktorun aklına ben bide ona kı gidiceksin tekrar pes

1- üye sorusu
Istenmeyen gebelik mi?
2 - üye sorusu evde düşük yapmaya çalışmak çok tehlikeli, ölüme kadar yolu var. gidip muayene olun önce, gerekliyse kürtaj diye bir seçenek var. kaç yaşındasınız?
3- üye sorusu
Bu çok sağlıksız. Yapmayın. Kürtaj olma imkanınız yok mu? Mune kapatmış zaten konunuzu. ben sizi üzecek bir yaklaşım göremedim cevaplarda 🤷
Yorum kaldirma ozelligi varmi bilmiyorum fakat biri yuh yaa demis biride bu kadarda olmaz pes demisti

Sonda ne dediniz tam anlamadım ama benim de 6 haftalıkken gelişimi durdu. Gelişimi duran gebelik vücuttan kendisi atılmaz mı zaten ? Atılmıyorsa kürtaj denenir. Evde düşürmeye çalış denildiğini ilk defa duyuyorum
Kendisi atamiyor malesef icerde kanama var ama disarda yok kanama oldugu icin icerde biraz bekleyelim dedi demek istedigim kurtaj yoluyla alindiktan sonra tekrar gebe kalindiginda diger hamilelikte zorla alindigi icin yeni hamilelikte rahim tutmuyomus

bir çok bayan var aynı durumu defalarca kez yaşayan bende dahil kürtaj olan bir kaç kez ilk defa sizden duyuyorum bir dr evde düşük yap demesini düşük yapmak o kadar kolay değil ya hastanede kontrol altında yaparsınız dusugu ilaçla yada kürtaj ile alınır

Evde nasil dusuk yaparim diye sordugunuz icin olabilir mi? Detay vermediginizden, insanlar saglikli gebeligi sonlandirmak icin yol yordam sordugunuzu dusunup size kizdilar
Herkese ozel hayatimi acmak zorundamiyim ben insan gibi soru sordum yani dun cok uzuldum bugunde yazdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X