ya benim saçım aslında zaten düz... pırasa gibi... ama böyle uçları filan direk düz gelmio yamuluo bişe oluo biri bi tarafa biri bi tarfa.. düzleştirci kullanınca da çok düz oluo kulaklarım çıkıo çok sönük ve kalıp duruo... başka yöntemi olan var mı
ya benim saçım aslında zaten düz... pırasa gibi... ama böyle uçları filan direk düz gelmio yamuluo bişe oluo biri bi tarafa biri bi tarfa.. düzleştirci kullanınca da çok düz oluo kulaklarım çıkıo çok sönük ve kalıp duruo... başka yöntemi olan var mı
Çeşitli markaların var saç maskeleri kutu kremler varya kavanoz diyeyim ona benzer kutularda satılıyorlar ortalama fiyat 8-13 TL arası markaya göre değişiyor :) güzel bi ürün bence yıkamadan sonra saç kremi gibi saça uygulanıp 2-5 dk arası durulanıyor. saçlarında yıpranma varsa azda olsa toplarladığını söyleyebilirim. Sevgiler...opuyorumnanaktan
ben lorealin sari renkli kavanozdaki seramid iceren sac kremini ve sampuanini kullaniyorum son sampuandan sonra krem surup 5 dk bekletip dururluyorum hem yumusacik oluyo ve hic birbirine girmiyo hic taramamama ragmen:))