• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri dümdüz saçlar...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Nzlgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
490
0
116
Ankara
ya benim saçım aslında zaten düz... pırasa gibi... ama böyle uçları filan direk düz gelmio yamuluo bişe oluo biri bi tarafa biri bi tarfa.. düzleştirci kullanınca da çok düz oluo kulaklarım çıkıo çok sönük ve kalıp duruo... başka yöntemi olan var mı

ya benim saçım aslında zaten düz... pırasa gibi... ama böyle uçları filan direk düz gelmio yamuluo bişe oluo biri bi tarafa biri bi tarfa.. düzleştirci kullanınca da çok düz oluo kulaklarım çıkıo çok sönük ve kalıp duruo... başka yöntemi olan var mı

benimde saclarim cok duz.ben banyoda mutlaka sac maskesi kullaniyorum parlaklik veriyo ve bi sac kurutma makinasiyla bile istedigim sekli aliyo mesela duz istiyosam banyodan cikar cikmaz tarayip sac kurutma makinasini icten degil disardan tutarak kurutuyorum elimle surekli duzelterek ve banyoyu aksam yapip direk yatinca ne sekilde kurutursan kurut uclari sekilsiz oluyo ondan yatmadan 3 saat once felan banyo yapip istedigim seklin iyce yerlesmesini bekliyorum

Çeşitli markaların var saç maskeleri kutu kremler varya kavanoz diyeyim ona benzer kutularda satılıyorlar ortalama fiyat 8-13 TL arası markaya göre değişiyor :) güzel bi ürün bence yıkamadan sonra saç kremi gibi saça uygulanıp 2-5 dk arası durulanıyor. saçlarında yıpranma varsa azda olsa toplarladığını söyleyebilirim. Sevgiler...opuyorumnanaktan

ben lorealin sari renkli kavanozdaki seramid iceren sac kremini ve sampuanini kullaniyorum son sampuandan sonra krem surup 5 dk bekletip dururluyorum hem yumusacik oluyo ve hic birbirine girmiyo hic taramamama ragmen:))

Back