Dumansız Hava Sahası mı ? o da ne :)) Dalın Kızlar :))

Çok Sağolll ALLAH razıı olsunnnn:Saruboceq: Aminnnnn inşallahhhhh:Saruboceq:

Bugün bu topik bizde kaldı bakasana yaa,bizden başka kimse cevap yazmıyorzemuszemus
Son 2 gündür bende hep geyikteyim:roflol:
Aman ne yapam özlemişim buraları ben yaaa:teytey:
Oh beeee:içelim::içelim:

124.gif
124.gif
:gitme: mafoldumben

sigara yasağı nedeniyle mola verip sigara içmeye buraya geldim....hehehehe...:nazar:

Günaydınlar,iyi pazarlar:nazar:
Ciğaramı yaktım,kahvemi aldım,KK'ya geldim..:nazar:
Eee ne ediyonuz bakem:nazar:

Adıvar canım biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun
doğum günü hediyesi olarak bi cigaretti versem olar mı
:kedi: ehuehu opuyorumnanaktan

Sabolim dedik dedik sonunda senin saboli ettikkkkk:roflol:ama unutma bu takma isimi ben sana buldum :roflol:sabom benimm sabolimm.SABOOOO TERLıKLERıııı :roflol:
ulan cigarettin varmııı hadiii yakalımmm

:nazar::nazar::nazar:lak lak lak lak :nazar::nazar::nazar::nazar: buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
nasılsınız iki lak lak etmeye geldim kaydirigubbakcemile3

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

b-269700-beraat_kandili.gif

Tüm Kadınlar külübünde kader birliği yaptığım arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.
Sağlık, mutluluk, huzur dolu nice kandillere

Sabolim dedik dedik sonunda senin saboli ettikkkkk:roflol:ama unutma bu takma isimi ben sana buldum :roflol:sabom benimm sabolimm.SABOOOO TERLıKLERıııı :roflol:
ulan cigarettin varmııı hadiii yakalımmm

CıGARETTıM YOK NAN kociş almiyii malum tedavi zamanıya :gitme:
sabo terlikleri çığır açtı sayemde ve sayende .. sorma
:lepi:
lülülülülülü

Hepimizin kandili mübarek olsun
Allahü Teala bu gecenin yüzüsuyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

cümleten hayırlı kandiller..rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah..:Saruboceq:

BUGÜN bravo bana alkışş sadece 1.5 buçuk sigara içtim yavaş yavaş bırakıcam artık :dance:

X