- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
Gaz maskeside isteeen mi :kedi:Aslında bende astım var ama cıgara içilerken ki muhabbette başka yerde yok
Ben ağzıma filtre taktırıp kulaklarımı açıp sizi dinlerim.:1ninca: :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz maskeside isteeen mi :kedi:Aslında bende astım var ama cıgara içilerken ki muhabbette başka yerde yok
Ben ağzıma filtre taktırıp kulaklarımı açıp sizi dinlerim.:1ninca: :roflol:
Bende fazla içmemeye çalışıyorum günde bidene
benim kırmızıları gören odumu yav..sırnaşık şey:roflol::sm_confused:
sen senn hele hiç içmeeee ..getirme beni orayaaalmaz:klava:
size bişeycik yapamazlar kuşum merak etme yerimseniben ben gendümü feda ettim hepinize kaydirigubbakcemile3 :lepi:
Gaz maskesi korkunç gösteriri yaa :))
Eğer göz zevkiniz bozulmayacasa kabul :))
Buralarda bi rapunzel gacısı olacaktı o nerelerde acep:)
Ben görmedim sırnaşık şey görmekte istemiim zemuszemus mümkünse 9 ay gelmesin sositososito
sağol şekerim sen heeç kendini feda etme cigaramıızı içeriz cezamızıda öderiz napak artık başka çaresi yok
Başlayana kadar bidene bişey yapmaz :kedi: stresimi aliyii
çok tırsıyom ben uykucum bu işten belli etmiyom ama sırnaşık şey
bende istemiyom kuşum..bundan iki ay önceki yine oyun yapymıyodur bana inşş..:Saruboceq:
benimkiler gününü geçtim saatini bilem kaçırmaz ama..dediğim gibi geçen seferki numara yapmıyorsa banaa kaydirigubbakcemile2
Daha cıgara içecektik nereye :gitme:ben kaçtım canlar..iyi geceler sizeeeeeŞeniz
Allah seni netmesin delü kız :roflol:
make açmış seni pek bi yahuşmuş sırnaşık şey
tırsma canımın içi yanında olacağızz inşş hepp sana destek için ..o bitaneyide atacaksın elinden söz ilerleyen günlerde..herşey bebiş için dimi ama..:lepi:
ben kaçtım canlar..iyi geceler sizeeeeeŞeniz
Daha cıgara içecektik nereye :gitme:
:1closedeyes: duymada sorun yaşıyorum ama olsun :)))
Allah razı olsun şirinem opuyorumnanaktan canımsın zaten son 5 gün kaldı ilacın bitmesine
İiyi geceler kuşum Şeniz