Dumansız Hava Sahası mı ? o da ne :)) Dalın Kızlar :))

Gaz maskesi korkunç gösteriri yaa :))
Eğer göz zevkiniz bozulmayacasa kabul :))
Buralarda bi rapunzel gacısı olacaktı o nerelerde acep:)

senide attırırım içeri heee.. laelaelaelaelae[/QUOTE]

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

size bişeycik yapamazlar kuşum merak etme yerimseniben ben gendümü feda ettim hepinize
kaydirigubbakcemile3 :lepi:
:nazar:

sağol şekerim sen heeç kendini feda etme cigaramıızı içeriz cezamızıda öderiz napak artık başka çaresi yok :nazar::nazar:

Ben görmedim sırnaşık şey görmekte istemiim zemuszemus mümkünse 9 ay gelmesin sositososito

bende istemiyom kuşum..bundan iki ay önceki yine oyun yapymıyodur bana inşş..:Saruboceq:

benimkiler gününü geçtim saatini bilem kaçırmaz ama..dediğim gibi geçen seferki numara yapmıyorsa banaa kaydirigubbakcemile2

Başlayana kadar bidene bişey yapmaz :kedi: stresimi aliyii
çok tırsıyom ben uykucum bu işten belli etmiyom ama
sırnaşık şey

tırsma canımın içi yanında olacağızz inşş hepp sana destek için ..o bitaneyide atacaksın elinden söz ilerleyen günlerde..herşey bebiş için dimi ama..:lepi:

bende istemiyom kuşum..bundan iki ay önceki yine oyun yapymıyodur bana inşş..:Saruboceq:

benimkiler gününü geçtim saatini bilem kaçırmaz ama..dediğim gibi geçen seferki numara yapmıyorsa banaa kaydirigubbakcemile2

İnşallah şaka diildir kuşum opuyorumnanaktan bukez minik kuşun gelmiştir inşallah opuyorumnanaktan

tırsma canımın içi yanında olacağızz inşş hepp sana destek için ..o bitaneyide atacaksın elinden söz ilerleyen günlerde..herşey bebiş için dimi ama..:lepi:

Allah razı olsun şirinem opuyorumnanaktan canımsın zaten son 5 gün kaldı ilacın bitmesine
:eek:

Daha cıgara içecektik nereye :nazar: :gitme:

:1closedeyes: duymada sorun yaşıyorum ama olsun :)))

bugünlük bu kadar zehir yeter benceee:eek:lmaz:

Allah razı olsun şirinem opuyorumnanaktan canımsın zaten son 5 gün kaldı ilacın bitmesine
:eek:

ah canım benim sizlerdende Allah razı olsun .....:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

İiyi geceler kuşum Şeniz

sğl canım benimm
Şeniz

X