Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alın kızlar alın bütün paketi alın feda olsun sizlere
ahaaa ben bu topici nasıl kaırmışım leeee
orda burda sigara içecek delik arıyorum yawww verin ordan ateşle küllüğü
ahaaa ben bu topici nasıl kaırmışım leeee
orda burda sigara içecek delik arıyorum yawww verin ordan ateşle küllüğü
Sabommm hadiiii yakalımmmm duman altı olsunn topikkkcamlarıda açalımm diğer topiklere koku dağılsınnkaydirigubbakcemile3
yakalım ballom camlarıda açalım sırnaşık şey
kudursun tüliş fadik yaban ve çetesi hehe şakkıdı
kahve tek kişilikmi canım...bende varım cigarayıda yaktım..mümkünse orta rica edeyim...kaydirigubbakcemile5
Belki sigara dumanı cazipp gelir onlarada bizim sayemizdee onlarda tiryaki olurlarrkaydirigubbakcemile3Hadiyinnn duman altıcılarrrr yakalımm kaydirigubbakcemile3zehirli gazıııı kızlara aşılayalımmkaydirigubbakcemile3
AŞılama deme bana nan aklıma başka şeyler geliyi :gitme:
kppsye gircem sabo zabıta olcam tikkanını kapatcam uleyn :roflol: :roflol: :roflol:
Ulann sende neye çekiyon hemenkaydirigubbakcemile3tamam söylemem birdahaşakkıdı
Asi olsa şimdi burda sigara içmeyenlere aşılama yapardınız sırnaşık şey
:roflol:Asim geldimiii görür onlarr.Ortağımsızz birşey yapamıyorumm kanülü ben ayarlıyorumm.Oda aşılamayı gerçekleştiryorrrr.Fadikoo,tulıyy,yabanum karşılığında beleşşşşşş aşılama kazanıcaksınız daha ne istiyorsunuz nan.Kampanyaa yaptıkkk 1 ay sonra mohh bulursunuz:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: doğru diyon nan ama asi izin aldı raporlu başka dohtur ayarlaman lazım :sm_cool:
O zaman yardımcı asistan olarak seni şeçiyorummdelikafaduldenlülülülülülü
ben bi tane yaktım bile...