• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler evlendi

Bu adam sarkı söylerken tuvalatte boyundan büyük cıkarıpta zorlanıyormus gibi bir ses cıkıyo dısarı yüzünden de tarifsiz bir acıı .. Kardesim gül biraz surata bak yaa ..sempatiksalakcinni

gelin baştan aşağıya felaket mahalle kuaförleri bile böyle bir gelin başı ve makyajı yapmaz be hele gelinlik öğğğğ

bu adamın gözlerinin altındaki morluklar ben keşim diyor. Allah kurtarsın ne diyim. mutlu olsunlar inşallah.

oharaaaa alakasız iki insan bulun desler bu ikisiini sölerdim herhalde şoklardayımm
Allah mutlu etsin daim olsun yuvaları ne diimmm

seckinin agzi kulaklarinda bi tasla iki kus vurdu ne de olsa:)))aferin kiza ortalarda gorunmedi iliskini korudu..cok mutlu olsunlar..

çok uyumsuz çift olmuşlar :1closedeyes:
gelin abartı damat salaş :1closedeyes:

bula bula bu uyusturucu manyagini mi bulmus bu kiz :olmaz:
yakinda bunlarinda bosandigi gunleri goruruz, tabii gonul oyle olmasini istemez ama...
gelinlik kotu ama bence makyaj gayet guzel

gelinlik cok kötü ama makyajini begendim kizim
damatta entel dantel takildigi icin dügün nikah olaylari ters geliyor sanirim o yüzden bu surat :)

kız zafer kazanmış gibi bir havalarda.
adamın da şaftı kaymış gerçekten ama seçkin hanımın başarısıdır bu adamı evlenmeye ikna etmek.bunlar içip içip sızan tipler sanırım.rockçı işte..

kızlar adam zaten her haliyle hayattan bezmiş ve bi isyan havasında :umursamaz:
yerim ben onu :kedi:
tabi ki bu kızı ona başından beri yakıştrmyodum:olmaz:

ay zaten ünlüler artık hamile kalmadan evlenemio
ya korumayı bilmiyolar
yada bu erkekler saftirik kızlar korunuom diyip kandırıo bunlarıbayanssulusmile
hamile kalmadan evlenen ünlü 2 senedir yok gibi

neyse gelinlik çok basit çirkin demode vs...
adam zaten eroinman normal bu duruş
özellikle gözünün morluklaıyla gelmiş
ben keş bi baba olcam der gibi
amaan çocuk doğar
soyadsız kalmaz
sonra boşanırlar nolcak
evlenmek kadar boşanmk da kolay artık
hepsi oyuncak oldu bunların elinde

Hiç yakışmamışlar desem -tatlicadiarzu- :delphin:
ikisinden de tırstım valla gelinin makyajı + damadın duruşu akannehir

Çok alakasız bi çift olmuşlar ya :olmaz: Kaan Tangöze'nin yanında böyle bi kzıı ve böyle bir gelinliği hiç düşünemezdim, komik olmuşlar ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

seçkin piriler evlendiğinde 3 aylık hamileydi belki aceleye geldiği için bu kadar kötü bir gelinlik seçmiştir... gerçi bu kız her zaman vasattı konuşmasıyla bile kaydirigubbakcemile3

Back