Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler evlendi

kaan bey resmen ipe gider gibi bakmış..
sayın pirilerinde gelinliği berbat..

aslında kız güzel ama burda makyajı çok kötü olmuş
damat da çok asık surat çıkmış saç baş dağınık bir tuhaf yani:bbo:
allah mutlu etsin

çok geleneksel görünüyolar. eşi olan adamdan daha farklı bir düğün beklerdim. ne bleyim rock dünyasından olması,çaldığı müzikler falan insanın aklına gelince böyle bi şekilde evlenmesi tuhaf geldi bana. daha aykırı olabilirlerdi. mesela nil karaibrahimgille eşi ne enteresan evlendi.ama bunlar onlar kadar olamazdı zaten. neyse mutlu olsunlar iki gün sonra boşanmak için evlenmemiş olsunlar............

seçkin agzı kulaklarda gülmüş resmen abartmış adamda ölü balık gibi bakıyo niye burdayım der gibi

adamı zorla evlendiriyorlarmıs gibi yahu:) komedi..
bitek kız gülücük atıo etrafa.. o da rüküş gelni.

gelin sırıtmaktan ağzı kulaklarına varmış acaba botoksmu var hep aynı gülmüş :)))).damatta bir tebessum et yaw...

anamm o kaa güzel kızı ne hale sokmuşlar beee
ben beğenmedim
gelinlik basit durmuş...
bi kere göğüs dekoltesi çok abartılı
Damat zaten kamyon çarpmış gibi kaydirigubbakcemile3

´´Bülent Ersoy bugün evlense,herhalde ancak böyle bir gelinlik giyerdi´´ demisti bir yazar bayan...cuk diye oturmus bir yorum olmus gercektende...faciaaa]

bence adam konserlerde olduğu gibi düğününe de çekip çekip gitmiş

vallahi anlamıyorum ellerinde her türlü imkan olmasına rağmen neden bu kadar rüküş gelinlik seçer ünlülerin çoğu anlamıyorum.dostlar alışverişte görsün hesabı..sanki evlenmek için evleniyor gibi çoğu[hepsi değil ama çoğu]

kaanın genel olarak tipi öyle biliyorum..önceden takipçileriydim ama bu kızla hiç yakışmamışlar..kel alaka olmuşlar yani.daha entel bi kız yakışırdı ona..daha sade falan ne biliyim..

gelinlik çok ucuz ya hiç begenmedim modeli bıraktım kumaşı kalitesiz belli saç ne onuda anlamadım makyaj zaten feciii
damada söyleyecek söz bulamadım zaten bu tarz birinden ne beklenirdi takım bile yakısmamıs

mecbue arkadasım kese hala kullanılıyor ben kullandım en azından cunku sevmiyorum öle altın takılmasını fln

En azından düğün günümüz diyip özen gösterebilirlerdi. Bu ne böyle yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…