Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler evlendi

[ı]yakında bosanırlar adamın nıkahında bıle kafası guzel tıpınden bellı [/ı]

şunuda yazmazsam içim rahat etmez o altın kesesimidir nedir benim ablam evlenirken modaydı yani 13 yıl önce hala alan varmı çok kötü bi gelinlik seçmiş kumaşı falan çok basit görünüyo

canım benim gelinliğiminde kesesi vardı. ama altın amaçlı değil. içine ruj, parlatıcı, sigara falan koymuştum kaydirigubbakcemile3 biçok gelinde de gördüm yani eski değil.

bence gelinlik o kadar da götü değil kızlar ya. ünlüler içinden mesela bergüzarınkinden iyi. asıl sorun damat bence, o nasıl bir bakıştır yaasempatiksalakcinni

evlenmişler çünkü seçkin piriler 3 aylık hamileymiş
boşanmak için çocuğun doğmasını beklerler heraldezemuszemuszemuszemus

Son düzenleme:
Bugün moralimi en çok bozan olay bu oldu.
Gitti Kaanım.mafoldumben
Gelinlik çok kötü bence de. :dilcikar:

ben kıza üzüldüm valla gencecik kız gitti ayyaşın birine.

bence hamileyken kilo alması daha çok yakışmış,düğünde aceleye gelmiş heralde kılık kıyafet o yüzden rezalet olabilir.

kaanla seçkini yakıştıramadım,kaanı severdim ama birgün konserinde gördüklerimden ve duyduklarımdan sonra tiksindim.kız da kimbilir adamı bu kıvama getirmek için neler yapmıştır,4 yıl oldu anca hamile kaldı da evlendi..

gelinlik o kadar da kötü değil ya abartmayın, daha ne gelinlikler gördük biz.fena değil yani de damat çok kötü hele göz çevresi mosmor dayak yemiş gibikaydirigubbakcemile3 hiç yakışıklı da değil üstelik:umursamaz: bide zorla evlenmiş gibi

ayyy ikisinide sevmem zaten ama gelin güzel olmuş ...
damada gelince altın vuruş yapmışta elektroşokla hayata döndürülüp damatlık giydirilmiş gibi..
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Damat uykudan yenı kalkmıŞ gıbı, nerdeyım ben der gıbı

seÇkın makyajıda kuafÖrdekı yenı baŞlayan ÇıraĞa yaptırmıŞlar herhalde :)

aayyyy bunlar resmen evde giyinip aceleyle çıkmışlar
gelin annesinin sandıktaki gelinliğini giydi sanırım
damat insan yalandan da olsa biraz gülümser beee

nasıl olsa boşanacaklar o yüzden önem vermemişler gelinliğe,damatlığa...
seçkin pirilerle aynı ajansta çalıştım bu kız bu kadar zewksiz değildi gelinliğe bak 4.elizebeth döneminden kalma gibi hele damat kuyudan çıkmış sıçan gibi o ne öyle insan saçına başına önem verir...
alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…