Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler evlendi

bianka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.875
30
118
İstanbul
Duman grubunun solisti 4 yıldır beraber olduğu manken Seçkin Piriler ile önceki akşam nikah masasına oturdu.

Damat, sanki zorla evlenmiş gibi, bir de insan biraz saçına başına düzen verir, gelinliği beğenmedim, makyaj facia...

tabi her şey bir yana, Mutluluklar dilerim

a.s.

fotoğraflar hurriyet.com.tr'den alıntıdır.

hiç güzel bir gelin olmamış çok rüküş,damatta cidden zorla evlenmiş ben naptım der gibikaydirigubbakcemile3

silah zoruyla evlendirmediler ya..sevmişki almış..ayrıca bunların tarzı bu,rahat tipler:))
gelinliğini ve gelin başını beğenmedim:umursamaz:

şunuda yazmazsam içim rahat etmez o altın kesesimidir nedir benim ablam evlenirken modaydı yani 13 yıl önce hala alan varmı çok kötü bi gelinlik seçmiş kumaşı falan çok basit görünüyo

Damadın şaftı kaymış, o ne tip öyle baygın baygınkafamçokkarıştı

umarım evlılıklerı çokk uzun sürer...

kese bencede çok çirkin,saçı da felaket,makyajı fena değil ama düğüne uygun değil,damat desen adamın kendisi felaket zaten,esrarkeş işte ne beklersinki..alsanaalsanasmile

Bu gelinliği gördükten sonra Kaan hayranlığım bitme noktasına geldi.

Bu ne zevksizlikkkkkkkkk

zavallı kaancığım herşeye tamam demiş bu organizasyonun dışında kalmış anlaşılan... çünkü resimde kızın ağzı kulaklarında ohh be evlendim der gibi.. hani ödü patlamış evlenemeyecek diye.. kaan gayet rahat bitsin bu tantana der gibi bakıyo... fakat kaanın tarzı bu.. hep böyleydi hiç değişmedi.. umursamaz bir görüntüsü var seçikn hamile diye düğün tarihini erkene almışlar.. burdan duyarlı olduğunu görebiliriz

Gelinlik çok fena çok..Demode ve basit bir havası var..

herkesten beklerdim de kaandan aile babası olmasını beklemezdim aklinialirimsmile
hele model bi hatunla evlenmesini hiç beklemezdim kendisi gibi marjinal bir tip beklerdim...
ayrıca benimde dikkatimi çekti bugün gazetede 'ne işim var lan burda der gibi bakıyor kaan'yine çekmiş kafayı olayların dışında gibi...
ayrıca gelinlik ne öyle onca sene mankenlik yap herkesten fazla modayla haşır neşir ol zevksizliğe bak sempatiksalakcinni
makyaj felaketine değinmek dahi istemiyorum..

1) vayyy beee kaan da evlendi :1shok:
2) seçkinin gelinliği iğrenç şakkıdı
3) bu evlilik uzun ürecek mi merak ediyorum...

Gelinliğin büyüsü bile pek işe yaramamış gibi Bu kız manken değil miydi? ıncecik, çıtırcıktı.Sanırım hamile, eli, göbeği ayağı falan çok şişmiş ve çirkinleşmiş.Kız mı olucak olunca yoksa erkek mi halk arasında annesini çirkinleştirirmiş derler ya işte bebeğin cinsiyeti kesin o olacak :) Neyse umarım bunların evliliği huzurlu ve mutlu gider de bir örnek teşkil eder sanat camiasına ve topluma :)

adamın tarzı bu..yıllardır hep aynıydı...nikahında da aynı...
ben evlenmiş olmasına damatlık giymesine şaşdım ...evlilik bu adama
ters gibiydi...
mutluluklar ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…