- 22 Aralık 2019
- 130
- 138
- 40
-
- Konu Sahibi Firdevs Fide
Bende bu ilacı kullanıyorum 3 aydır gebelik istiyorum kendim bırakmak istiyorum doktora mesaj attım görmedi cvb yazmadı hala siz nasıl bıraktınızDoktor tum sinirlerimin oldugunu bu ilaci devam ettirmem gerektigini soyledi
Antidepresanla bagimli yasamak istemiyorum. var mi caresini bilen?
Birakamadim cok degisiyorum birakinca herseye sinirleniyorum ne yapacagim bilmiyorum.Bende bu ilacı kullanıyorum 3 aydır gebelik istiyorum kendim bırakmak istiyorum doktora mesaj attım görmedi cvb yazmadı hala siz nasıl bıraktınız
Doktor sağolsun yazmış 2 hafta yarım sonraki hafta çeyrek ve bitir demiş ama 2 gün önce acil ameliyat oldum bebeği 1 ay daha erteledim duloxx bırakınca amelitaan dolayı fibromiyaljim arttı dişlerimi sıkıyorum göğüs ağrılarım birde psikolojim offBirakamadim cok degisiyorum birakinca herseye sinirleniyorum ne yapacagim bilmiyorum.
Bendede ayni tepkiler oldu evlenene kadar birakmam lazim yasim gecmeden bebek istiyorum onumuzdeki mayisa dugun normallesirsek bakalim nasil olcak.Birakmak cok guc 3 senedir kullaniyorum sebebi cok agir travmalar gecirdim.İyilestirme acisindan cok faydasini gordum ama vazgecmek nasil olur bilmiyorum.Doktor sağolsun yazmış 2 hafta yarım sonraki hafta çeyrek ve bitir demiş ama 2 gün önce acil ameliyat oldum bebeği 1 ay daha erteledim duloxx bırakınca amelitaan dolayı fibromiyaljim arttı dişlerimi sıkıyorum göğüs ağrılarım birde psikolojim off
Olusur ama bebege zarar verebilir.Bende kızlar gebelik oluşmuyormu bunu kullanınca anlamadım
Ben öğrenir öğrenmez bırakırım zorlansam daOlusur ama bebege zarar verebilir.
Bence kalmadan birakmak lazim ogrengidimde ya zarar verirse bilmiyorum denemeye basladim gunluk dozu dusurdum insallah birakiriz.Ben öğrenir öğrenmez bırakırım zorlansam da
İnşallah. CanımmBence kalmadan birakmak lazim ogrengidimde ya zarar verirse bilmiyorum denemeye basladim gunluk dozu dusurdum insallah birakiriz.
Sakın doktoru dinleme 10 yıldır antidepresan bırakmaya çalışıyorum düzenli olarak azaltmak istediğini söyle çünkü 1 sene kullanıp birakani görmedim bağımlı hale geliyosun ondan sonra bırakmak istediğinde de uyuşturucu bağımlısı gibi yoksunluk hissi oluyo vücudunda baş donmesi şiddetli miğde bulantisi denge kaybı şimdi ki doktorlar basim agriyo desen antidpresan yaziyo biliyorum bazı durumlarda alınması gerek ama bunu buraya yazacak kadar bilincliyseniz bu ilacada ihtiyacınız yoktur demektir dogaya yönelin yakında orman varsa hergun yürüyüş yapın size iyi gelmeyen insanlardan stresten uzak durunDoktor tum sinirlerimin oldugunu bu ilaci devam ettirmem gerektigini soyledi
Antidepresanla bagimli yasamak istemiyorum. var mi caresini bilen?
Deniyorum emin olun tum cabam evlenmeden birakmakSakın doktoru dinleme 10 yıldır antidepresan bırakmaya çalışıyorum düzenli olarak azaltmak istediğini söyle çünkü 1 sene kullanıp birakani görmedim bağımlı hale geliyosun ondan sonra bırakmak istediğinde de uyuşturucu bağımlısı gibi yoksunluk hissi oluyo vücudunda baş donmesi şiddetli miğde bulantisi denge kaybı şimdi ki doktorlar basim agriyo desen antidpresan yaziyo biliyorum bazı durumlarda alınması gerek ama bunu buraya yazacak kadar bilincliyseniz bu ilacada ihtiyacınız yoktur demektir dogaya yönelin yakında orman varsa hergun yürüyüş yapın size iyi gelmeyen insanlardan stresten uzak durun
İnsallah birakabilirsin canımDeniyorum emin olun tum cabam evlenmeden birakmak