dükkan üstü ev yani ikinci kat

canım benim de evim dükkan üstü. bu yüzden balkon yapmamışlar. aynı şekilde 150 metrekare ve çok yapılı bir ev. evim çok iyi ısınıyo. tabi bunda merkezi sistem olması ve binanın izolasyonunun da etkisi var ama ben memnunum. yalnız ben kiracıyım ve ev alacak olsam dükkanüstü ev alırken çekinmezdim. yeterki ev bakımlı yapılı ve de balkonlu olsun.

canım benim de evim dükkan üstü. bu yüzden balkon yapmamışlar. aynı şekilde 150 metrekare ve çok yapılı bir ev. evim çok iyi ısınıyo. tabi bunda merkezi sistem olması ve binanın izolasyonunun da etkisi var ama ben memnunum. yalnız ben kiracıyım ve ev alacak olsam dükkanüstü ev alırken çekinmezdim. yeterki ev bakımlı yapılı ve de balkonlu olsun.

internette biras araştırınca çok gürültü olduğu söylenmiş çok kararsızım işte internetten aldığım bi kaç resmi $x331c841fed4fd2b033a3e3512a3fea07.webp$xxl_9f48f155171a79a3ed59ef2ef1506f7e.webp$xxl_cbde686a50f3ecbc7ed3502c0f0cd90d.webp en sağdaki dükkan üstü ve evde güneş enerjisi var mutafagında fazladan bi balkon daha var

Son düzenleme:
apartman sakinleriyle görüş bence. içi de çok önemli bir de.

Back
X