• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dükkan ismi

Ben olsam sırf eğlencesine Harry potter'dan yürür. Dükkanın ismini kaynar kazan ya da diegon aktarı koyar dekoru da ona göre yapardım. Ekstradan kristaller, tütsüler, tarot kartları filan satardım dükkanda. Sonra şehrin büyü işleriyle uğraşan teyzeleri bana yarasa kanadı sormaya gelirdi. :)

ay çok güzel bence de masalsı sihirli bişey olmalı

sevgili arkadaşlar 15 güne dükkanım açılıyor Allah kısmet ederse,biçok konuda sizlerden yardım aldım Allah razı olsun,şimdi faydasını gördüğünüz bitkiler yada kürler bu konuyla alakalı bildiklerinizi banada yazarsanız çok mutlu olurum malumunuz pekte bilgili değilim bu konularda,ayrıca ankarada olan arkadaşları kahve içmeye beklerim

sevgili arkadaşlar burada sizlerden dükkan ismi sormuştum açtım açacağım derken yıllarca hayalini kurduğum dükkanımı açtım çok şükür internet sayfasınıda açtım öneriliriniz benim için çok kıymetli beklerim sayfamada,buradan yazması yasak sanırım isteyene özelden yazarım

sevgili arkadaşlar burada sizlerden dükkan ismi sormuştum açtım açacağım derken yıllarca hayalini kurduğum dükkanımı açtım çok şükür internet sayfasınıda açtım öneriliriniz benim için çok kıymetli beklerim sayfamada,buradan yazması yasak sanırım isteyene özelden yazarım
Adını ne koydunuz? Sadece adı ama 😁

Ne yaptınız? Aktarın adı , yeri nerede? Bu arada ben de bir aktar açmak için araştırmalar yapıyorum. Sizin de tecrübelerinizden faydalanmak isterim😍

Back
X