• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dükkan ismi (internetten satış)

• Konu Sahibi Konu Sahibi a88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a88

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2
0
16
Afyon
mrb arkadaşlar, biz arkadaşla internetten satış yapıcaz facebook -gittigidiyor gibi sitelerde.
butik tarzı bişey son trend bayan yakkabı kıyafet aksesuar vs...
ama isim bulamıyoruz. ingilizce isim olsun istemiyoruz (çoook güzl bişey olursa %5 ihtimal ingilizce)
türkçe bi isim ne olabilir? akılda kalıcı bi isim fikirleriniz varsa lütfen söyleyin. (kendi isimlerşmizde olmasın diyoruz)
süper bi isim bulana ve kabul ettiğimize , butiğimizden süpriz hediye vericez :)

mrb arkadaşlar, biz arkadaşla internetten satış yapıcaz facebook -gittigidiyor gibi sitelerde.
ama isim bulamıyoruz. ingilizce isim olsun istemiyoruz (çoook güzl bişey olursa %5 ihtimal ingilizce)
türkçe bi isim ne olabilir? akılda kalıcı bi isim fikirleriniz varsa lütfen söyleyin. (kendi isimlerşmizde olmasın diyoruz)
süper bi isim bulana ve kabul ettiğimize , butiğimizden süpriz hediye vericez :)

burada konu acmak ıcın ne yapıyoruz akadaslar yardımcı olursanız sevınırım

Ya bende acmak istiyorum asi butik karma olucak kapi susunden dantele kurabiyeden nevresim takimina kadar herseyi koymak istedigim icin acaba nasil oluyo biraz bilgi veriemisiniz karrgo airketleri kapida odeme icin ticari unvan istio gereklimi anlamadim benimle paylasiraaniz cok sevinirim. Eger baaarabilirsem ozwl site acmayi dusunuyorum

https://www.facebook.com/pages/Benim-TaKıLaRıM/746670695440200?fref=ts beğenir misnz lütfeen

Back