Dükkân fikrime bir bakar misiniz hanımlar?

Olabilir yengemin de butigi var.duklaninda kanepesi var musterileri geliyor cay kahve iciyor sohbet muhabet derken alisveris yapiyrlar.
Gayette guzel isliyor dukkani

Urla dayim canım.
Acar ve başarır isem mutlaka beklerim .
Aaaa .. urlada bir yil oturdum az cok biliyorum oralari... sadece bisey soylemek istiyorum fikriniz cok güzel ama bir arkdasim buna benzer bisey yapmak istedi .. kafeteryada haftada 1 gun örgü günü yapti sonrasinda bayanlar sadece örgü yapip gittiler yiyip icmeyince arkadas zarar edip arkalarini topladi.. ve tabi buna bi son verdi ama oralarda bu tarz bisey daha cok tutulabilir tabi iyi bir tanıtım ve reklamla simdiden hayırlı olsun..

Çok keyifli bir hayal, umarım gerçek olur.

Sadece işi biraz daha ticari anlamda düşünmelisin bence, sonuçta oranın giderlerini sen ödeyeceksin. Bu anlamda eğer elinden işler geliyorsa, örgü vb. Son zamana şöyle bir format var. Tuhafiyeye gidiyorsun, yapmak istediğin şeyim malzemelerini oradan almak kaydıyla kurs veriyor. Yani örneğin, hasır çanta örmek istiyorsun. İpleri satın alıyorsun, karşılığında tuhafşyenin sahibi sana çantayı nasıl öreceğini öğretiyor

Son düzenleme:
Merhaba acaba kavustunuz mu hayalinize merak ettim, aynı fikre sahibim şuan ,artık çok sıkıldım emir altında çalışmaktan, keşke ulaşıp sorabilseydim size, inşallah burdan cevap gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…