Dükkan açmayı düşünüyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeynex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zeynex

Ziyaretçi
Çocuk giyim üzerine ihracat fazlası ürünler satan küçüçükk bir dükkan açmak istiyorum. İstanbulda olup toptancılar hakkında bana bilgi aktaracak arkadaşların yardımını bekliyorum. Çocuk giyim üzerine çalışan varsada bilgi paylaşmak istiyorum. Beni neler bekliyor şimdiden öğreneyim istiyorum. Kendi çapımda ticaret deneyimim var bakalım hayırlısı. :CüvCüv:

hayırlı olsun canım şimdiden. benim hiç bir bilgim yok. sana iyi şanslar dilemek için yazdım.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Zeytinburnunda güzel ürünler satan bir mağza var hatta toptanıda var, ..... eksport (yazmam sakıncalı olurmu die düşündüm) Ordaki malların çezbediciliği karşısında bu işe karar verdim. Bulunduğum yerde çok fazla bu tazr ürünler satan dükkan yok var olanlarda belli kesime hitap ediyor. Bakalım hayırlısı. İstanbuldasın ve sanırım bebek sahibisin biliyorsundur o mağzayı.

canım mağaza çokda sen fiyat aralığını belirle önce.ona göre de kimlerle görüşeceğin konusunda herkes verir.

ne alırsan 1 tl olmıyca kesin :) cichlid, next, h&m zara, mac kays ve belki henüz tanışmadığım markalardan yada tarzı buna yakın ürünler olsun istiyorum.

canım anladım şimdi.mesela yurt dışına ihraç yapan firmalardan aziz bebe var ama fiyatları baya tuzlu.ama çok güzel .benim bildiklerimi özeline yazdım zaten

fbaytar arkadaşım özelinde msj kutun dolmuş. Yazamıyorum.

merhaba zeynex.yazınıza tesadüfen ulaştım.amacınıza ulaşıp ulaşmadığınızı merak ettim. zeytinburnunda tarif ettiğiniz yeri biliyorum. bu aralar ben de bir yer açmayı düşünüyorum.bayan giyim üzerine.tecrübelerinizden yararlanmak isterim.özelden bana ulaşırsanız sevinirim.

selam arkadaşlar. kütahyanın bi ilçesinde bende böyle bir yer açmak niyetindeyim çocuk ve kadın üzerine. bunun için toptancı araştırırken size ulaştım. yaptığım araştırmalar sonucu bu tür ürünlerin hep merterde satıldığını ama acemi olanları anlayıp yüksek fiyat söylediklerini öğrendim. bunun için tek tek adres bilmem lazım. zeynex ve clea ve diğer bilen arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar, bu konuda tecrübeli arkadaşlar bizlere bilgi verebilirlermi acaba? Yeni başlayacak olanlara bir yol deneyimlerini paylaşabilirlermi?

Merhaba arkadaşlar, bu konuda tecrübeli arkadaşlar bizlere bilgi verebilirlermi acaba? Yeni başlayacak olanlara bir yol deneyimlerini paylaşabilirlermi?

bende BAYAN butik düşünüyorum.ist üsküdardayım,uygun yerden mal bulmak onun pazarlığını yapmak .butikte o malı sergilemek lütfen cvp yazın tecrübeli arkadaşlar butiği olnlar yada butikte çalışanlar yardımcı olun şimdiden tşk

Ben de markalı çocuk ürünlerinin ihracat fazlasını almak istiyorum.yerini öğrenebilir miyim. Ben de istanbulunn dışındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…