♥Dukan Ekspres♥Günlüğüm➡ hedef 25 kilo ☛

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
textgram_1492005988.png

✔Sp☛Saf protein (Et ürünleri,Yumurta,Az yağlı süt ürünleri(Peynir olarak lor)
✔S☛Sebze günü (kabak patlican vb firinda yada yemegi mis gibi yapilabilir)
✔2M☛2 porsiyon Meyve
✔2TB☛2 dilim tam bugday yada evinizde tam bugday unuyla 2 y kasik ev yapimi yapabilirsiniz benim tercihim bu yönde oluyor)
✔P☛40 gram yagli peynir hakkimiz var (onun yerine bi avuc kuru yemis yenebilir)
✔N☛Nisasta günü( kepekli makarna esmer incir bulgurdan kisir,esmer bulgurdan pilav,nohut,fasulye) 1 tabak yeme hakki var öğlen tercih edilmeli
✔Ödül öğünü☛1 öğün yemek tatli icicegi kapsiyor (abartmadan) diğer öğün hafif bi sekilde saf protein yenilmeli (tavuklu corba vb gibi)

☛Not: Her gün 1 bucuk yemek kasigi yulaf kepegi tuketilecek(krep ekmek yapilabilir)
☛ürünleri az yagli tercih ediyorum yada evde kendim yapıyorum(yogurdumu peynirimi daha leziz oluyor)
☛1 yemek kasigi yag hakkimiz var

✔Kilom☛ Başlangiç 92.9
✔Hedefim☛6li rakamları
görmek❤

➡12 Nisan başlangıç↔27 Ağustos bitiş

❤Kurban bayramında yeni ciciler alip incecik olup giycem iNŞALLAH ❤

☛Resimli günlüğüm olucak ve böylelikle motivem articak❤

❤Tarti günüm Pazar günleri❤

Haydi BiSMiLLAH❤

20170412_164549.png

☛Tabağımda küçük yumurtadan iki tane haslanmis yumurta var :kk77:
☛Pul biberli lor peyniri
☛1 tatli kasigi acili ezme (anne yapimi):KK15:
☛vee yulaf kepegimden yaptığım kreplerim

✔Tarif isterseniz verebilirim kuzular cok tok tutuyor
Yagsiz 1tane yumurta sut ve 1 bucuk yemek kasigi ykepegiyle yaptım 3 tane cikti ben gündüz kahvaltida iki tanesini yedim aksama bitane sakladim göründüğünden kucuk ama doyurucu bu dukan ekpres bana iyi geldi❤

Meşhur oldum kız başka yerlere gidiyorum Yok olmuyor ilede buralar beni çekiyor hani burger kıng reklamı var ya ateş seni çağırıyor o gibi :KK53::KK53:zayıflarsam adımı değiştiricem kesin kararlıyım :KK70::KK70:tanımasınlar beni
Hec sormaaaa adımız ilk sıralarda desene kuzummm :KK48::KK48: olsun bu sefer vericez ben eminim ❤ kuzucannn bu sefer zafer bizi çağırıyor :KK50:

Slm kolay gelsin bende 82 ye düştüm şükür ama 10 kilo daha veresim var miyavsu 75 canım topiktasim kendisi:KK70: ins. Verip kurtulucaz

Slm kolay gelsin bende 82 ye düştüm şükür ama 10 kilo daha veresim var miyavsu 75 canım topiktasim kendisi:KK70: ins. Verip kurtulucaz
Sagol canim kactan dustun ? Ahhh sizlerin desteğiyle bende duserim benimde cokkk eskiden beri dostumdur Miyav_su Miyav_su ❤ bende bi 82 olsam sonra 75 sonrada 69 INŞALLAH yolum uzun kuzum benim :KK43:

↪Mamamiyaa↩

Ciger sotemi yedimmm oh
misss :kk77: kalan yulaf kepegimden krebime sarip dürüm yaptım❤

yarin icin ekmeklerimi yapicammm oh mis saglik burda ev yapimi tertemiz❤

X