dukan diyeti

Merhaba arkadaslar bende yarın dukan diyetine başlıyorum atak 5 gün yapıcam teste göre umarım hepimiz istedigim kilo ya kavuşuruz yediklerinizi yazarsnaız sevinirim
merhaba ben 4 gün atak yapmayı düşünüyorm test 3 gün diyor ama 4 gün yapmaktan zarar gelmez bence. siz kaç kg ile başlıyorsunuz ve hedefiniz nedir acaba ? birbirimize destek olarak başarabiliriz :)

merhaba ben 4 gün atak yapmayı düşünüyorm test 3 gün diyor ama 4 gün yapmaktan zarar gelmez bence. siz kaç kg ile başlıyorsunuz ve hedefiniz nedir acaba ? birbirimize destek olarak başarabiliriz :)
Merhaba tabi ki destek olalım 78 kilo ile başkadım hedefim 60 olmak. Bugün 2. Günüm bende atak 5 gün diyor sizin kilo hedef ne

Merhaba tabi ki destek olalım 78 kilo ile başkadım hedefim 60 olmak. Bugün 2. Günüm bende atak 5 gün diyor sizin kilo hedef ne
bende atak 3 diyor ama ben dört yapacağım.bugün alıyorum malzemelerimi inş yarın başlıyorum ben şuan 64 65 kiloyum hedefim 56 57 civarı olmak.ya bir şey soracağım kitabı okudum ama anlamadığım noktalar var lor peynir yiyebilirmiyim ama light değil çünkü light yokmuş zaten piyasada.

bende atak 3 diyor ama ben dört yapacağım.bugün alıyorum malzemelerimi inş yarın başlıyorum ben şuan 64 65 kiloyum hedefim 56 57 civarı olmak.ya bir şey soracağım kitabı okudum ama anlamadığım noktalar var lor peynir yiyebilirmiyim ama light değil çünkü light yokmuş zaten piyasada.
Ben kitabı sipariş ettim ama daha almadım canım

arkadaşlar kimseden ses çıkmamış.Bende dukana başladım atak evresinin 3. günündeyim. 65,5 ile başladım bu sabah 63.4 çıktım tartıda. Hedefim 55. Desteklerinizi bekliyorum

hımmm.arkadaşlar bende yaptım harfiyen 10 kilo verdim .belli bir zaman sonra uygulayamadım ve tekrar alıyorsun kendime göre bırakmamın sebebi aşırı saçalarım döküldü.simdi herşeyden azyicem .hamurişli olmadan götürcem

X