• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti Yapanlar ve Yeni Başlayacak Olanlar Buyurun:)

evet gordum ondan dedim yine kapatilir diye cunku yonetim izin vermiyo bu tarz seylere ama baksana dakka bir gol bir

Rachelfine şu yazdıklarına dikkat et.Zorla bana sataşmayamı çalışıyorsun sen?Bu nasıl bir yazı böyle ne terbiyesizlik bu.Burası çakma değil bunu bir daha kullanma.Doğru konuş.Ben senin seviyene inmeyeceğim.Sizin gördüm misafir sever olduğunuzu.Tek ben değilki bir çok arkadaş sizin hareketlerinizden şikayetçi.Sen bilemezsin benim ne bildiğimi ne bilmediğimi ve buna karışmayada hakkın yok.Kadınlar kulubünün sahibi sanmayın kendinizi.Bana bunca laflar söylüyorsun birde topiğe çağırıyorsun yüzsüzmüsün sen?Dukanı yapmam gerekirse yinede o topiğe gelmem.Açtığım topiğe çakma diyemezsin sen.Kötü söz sahibinindir.Benle muhattap olmayın git grubuna hadiiiiiiiiiiiiiii yürüüüüüüüüü anca gidersin.Unutttuğun içinmi böyle hakaret edici mesaj atıyorsun.Ben sizin gibilerle muhattap olmam.Sen grup topiğine git burayada yazma.Bunun adı çekememezlik ben topik açtım ya kudurdunuz sanırım:52::52::37:

Hakliyken haksiz duruma dusmek bu olsa gerek ! Bana 2 kez mesaj attiniz ve bende size dedim ki ikisinde de lutfen kotu icerikten bildirin bana yaptiginiz ozel mesaj sikayetleri dikkate almam soz konusu degil.

Buna ek olarak neden buraya bu konuyu acamayacaginizi da izah ettim ama siz israrla ayni icerikli konuyu aciyorsunuz. Unutmayin oradaki baslik kimseye ait veya herhangi birinin tapulu mali degildir. Dileyen diledigi baslikta yazabilir. Fakat siz anladigim kadari ile baska konularin hala etkisindesiniz o baska konular nedir bilemiyorum ama ikili polemiklerinizi burada insanlar uzerine lutfen yaymayin.

baharcim keske diyet yontemleri ve deneyimlerimiz bolumune degilde diyet gunlukleri bolumune acmis olsaydin belki kapatilmazdi ama anladilan bu satasmalar bitmeyecek ve bu konu yine kapatilacaktir

Kesinlikle haklisiniz ayni aciklamayi kendisine dun de bugunde yaptim. DUkan diyeti 1 tanedir, ikinci bir degisik versiyonu olmaz ve bu baslik hali hazirda acilmis ve forumun bir duzeni vardir. Sizinde dediginiz gibi DIyet gunluklerine acabilir ama israrla buraya aciliyor konu buna anlam veremiyorum....

Back
X