Teşekkür ederim ecemusuuuummmgerçekten çok haklısın çok çok şanslıyız. çok şükür....kuzum seninkilerde hazırlanıyor. fotoları buraya da koyacağım. sana gelmeden fotoları görürsün :))
afiyetle sağlıkla ver kilolarını canım benim
Ellerine sağlık tatlımAfiyet olsun lotusum :) sağlıkla tüket inşallah kuzum
Eki Görüntüle 766566 Eki Görüntüle 766567 Eki Görüntüle 766570 Eki Görüntüle 766571 Eki Görüntüle 766572 Eki Görüntüle 766574
Ellerine sağlık tatlımheyecanla bekliyorum gelmelerini
geldilerHepsi çok güzel mis gibi kokuyo Hediyen için ayrıca tşk ederim.akşam olsada yesem
Ecemusum harika görünüyorlar ellerine sağlık, ayrıca nasıl özenle paketlenmiş onlar, bir de farklı bi şeyler gördüm sanki mmmm sabirsizlanıyorum
Ecemusumm siparişlerim geldi, hepsine bayıldım. Boyle bi dereotlu muffin yok yani, muptelası oldum diyebilirim, yumuşacık, normali böyle güzel olmuyor kesinlikle. O ekmek nasıl da puf puf öyle, kıymalı menemenime bandirmak için sabirsizlaniyorum :) Kara keki tarif edecek kelime bulamıyorum, mis gibi kokuyor, normal kekten daha güzel yumuşacık o da. Limonlu kurabiyeler için ayrıca teşekkürler canım, bisküvi tadında nefis atıştırmalıklar. Çok teşekkür ediyorum ecemusum eline koluna sağlık, sen de dukan da bi harikasınızçok severek isteyerek özenerek yapıyorum canım.inşallah sende beğenirsin :) o farklı kurabiyelerde limonlu kurabiyeler.. beni mest ediyor. umarım aynı etkiyi sana da yapar :))
Ecemusumm siparişlerim geldi, hepsine bayıldım. Boyle bi dereotlu muffin yok yani, muptelası oldum diyebilirim, yumuşacık, normali böyle güzel olmuyor kesinlikle. O ekmek nasıl da puf puf öyle, kıymalı menemenime bandirmak için sabirsizlaniyorum :) Kara keki tarif edecek kelime bulamıyorum, mis gibi kokuyor, normal kekten daha güzel yumuşacık o da. Limonlu kurabiyeler için ayrıca teşekkürler canım, bisküvi tadında nefis atıştırmalıklar. Çok teşekkür ediyorum ecemusum eline koluna sağlık, sen de dukan da bi harikasınız
Resmen gözüm kaldı kek olsun ekmek olsun hepsinin görüntüsü ayrı bi güzel. Tarifleri de paylaşırmısın zaman bulunca. Yurtdışı olduğundan sipariş verme imkanım yok malesef
Tariflerini paylaşmak istememeni saygıyla karşılıyorum tabi. Sen konuyu acarken
Tariflerini de acıklayacağım yazdığın icin sordum :) tüyolarada acığım tabiki
Ellerine sağlık nekadar güzel duruyorlar zamanında bende dukan yapmıstım devamını getirememiştim o ayrı
Bende kek poğaça denemiştim ama seninkiler ayrı bi güzel duruyorlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?