Dukan Diyeti Siparişleri

Teşekkür ederim ecemusuuuummm bekliyorum
İnşallah verelim kiloları.

Geldiler hepsi çok güzel mis gibi kokuyo hediyen için ayrıca tşk ederim.akşam olsada yesem

Saol Ecemus'cum hayırlı işler bol kazançlar seninle olsun

Ecemusum harika görünüyorlar ellerine sağlık, ayrıca nasıl özenle paketlenmiş onlar, bir de farklı bi şeyler gördüm sanki mmmm sabirsizlanıyorum

Ecemusum harika görünüyorlar ellerine sağlık, ayrıca nasıl özenle paketlenmiş onlar, bir de farklı bi şeyler gördüm sanki mmmm sabirsizlanıyorum

çok severek isteyerek özenerek yapıyorum canım.inşallah sende beğenirsin :) o farklı kurabiyelerde limonlu kurabiyeler.. beni mest ediyor. umarım aynı etkiyi sana da yapar :))

çok severek isteyerek özenerek yapıyorum canım.inşallah sende beğenirsin :) o farklı kurabiyelerde limonlu kurabiyeler.. beni mest ediyor. umarım aynı etkiyi sana da yapar :))
Ecemusumm siparişlerim geldi, hepsine bayıldım. Boyle bi dereotlu muffin yok yani, muptelası oldum diyebilirim, yumuşacık, normali böyle güzel olmuyor kesinlikle. O ekmek nasıl da puf puf öyle, kıymalı menemenime bandirmak için sabirsizlaniyorum :) Kara keki tarif edecek kelime bulamıyorum, mis gibi kokuyor, normal kekten daha güzel yumuşacık o da. Limonlu kurabiyeler için ayrıca teşekkürler canım, bisküvi tadında nefis atıştırmalıklar. Çok teşekkür ediyorum ecemusum eline koluna sağlık, sen de dukan da bi harikasınız

:78::78: ayyy utandırdın beni kız :)) ne güzel yorumlar yapmışsın. çok çok teşekkür ederim. beni çok mutlu ettin teşekkür ederim..

Resmen gözüm kaldı kek olsun ekmek olsun hepsinin görüntüsü ayrı bi güzel. Tarifleri de paylaşırmısın zaman bulunca. Yurtdışı olduğundan sipariş verme imkanım yok malesef

Resmen gözüm kaldı kek olsun ekmek olsun hepsinin görüntüsü ayrı bi güzel. Tarifleri de paylaşırmısın zaman bulunca. Yurtdışı olduğundan sipariş verme imkanım yok malesef

fmk keşke yakında olsaydın :) nette çok fazla tarif var.. ben tariflerim üzerinde özel çalışıyorum güzelim. ama özelden konuşalım. birkaç tüyo vereyim sana :))

Tariflerini paylaşmak istememeni saygıyla karşılıyorum tabi. Sen konuyu acarken
Tariflerini de acıklayacağım yazdığın icin sordum :) tüyolarada acığım tabiki

Ellerine sağlık nekadar güzel duruyorlar zamanında bende dukan yapmıstım devamını getirememiştim o ayrı
Bende kek poğaça denemiştim ama seninkiler ayrı bi güzel duruyorlarr

Ellerine sağlık nekadar güzel duruyorlar zamanında bende dukan yapmıstım devamını getirememiştim o ayrı
Bende kek poğaça denemiştim ama seninkiler ayrı bi güzel duruyorlarr

canım çok teşekkür ederim güzel yorumların için :) eminim seninkilerde çok çok güzel ve lezzetli olmuşlardır.

konunun yeri burası değil ama ben yarım bırakan dukancanlara çok üzülüyorum. lütfen üstünden çok geçmediyse kaldığın yerden devam et yok çok geçtiyse yeniden hiç zaman kaybetmeden başla... inan bana kiloların bize verdiği zarardan daha zararlı olamaz dukan. hatta çok çok da faydalı.. ben her bakımdan faydasını gördüm.. herşeyden önce ruh halim yerine geldi mutluyum huzurluyum ve kendimi beğeniyorum artık :)) tekrar başlamanı çok isterim ve burda dukan diyeti deneyimlerimiz topiğinde seni bekliyorum deneyimlerini ve paylaşımlarını... bize çok çok faydalı olacağından eminim.. görüşmek üzere :) sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…