• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti Siparişleri

ecemus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
618
18
98
İstanbul
SEVGİLİ DUKANCAN ARKADAŞLARIM...

SİZ DUKANCANLARA DUKAN DİYETİNİN TEMEL TAŞLARINDAN BİRİ OLAN YULAF KEPEĞİNİ ZORLANMADAN LEZZETLE TÜKETMENİZE YARDIMCI OLACAK BİR İMKAN SUNUYORUM.

EKMEK, POĞAÇA, KURABİYE... VS. SİZİN İÇİN TERTEMİZ MİS GİBİ HAZIRLAYIP KARGOYLA GÖNDEREBİLİRİM.

GÜNLÜK VE BİR HAFTALIK PAKETLER HALİNDE SİPARİŞLERİNİZİ 2 GÜN ÖNCEDEN diyetdukan@gmail.com ADRESİNE GÖNDERMENİZ YETERLİ...

ŞİMDİLİK SADECE İSTANBUL VE CİVARI SİPARİŞLERİ GÖNDEREBİLİYORUM...

BU SAYFADA AYNI ZAMANDA SİZLERE GÖNDERECEĞİM ÜRÜNLERİN FOTOGRAFLARINI KOYUP TARİFLERİNİ DE YAZACAĞIM.

İSTERSENİZ BEN GÖNDERİRİM İSTERSENİZ DE SİZLER BU DENENMİŞ VE GÜZEL TARİFLERİ UYGULAYABİLİRSİNİZ.

HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM

SEVGİLERİMLE:34::16:

Son düzenleme:
$DSC09938.jpg

arkadaşlar yukarıdaki resimleri umarım düzgün yükleyebilmişimdir.

Malzemeler:
1 yemek kaşığı süt tozu
1 yemek kaşığı yağı azaltılmış kakao
1 adet yumurta + 1 yumurta akı
1 yemek kaşığı tatlandırıcı
4 yemek kaşığı Yulaf kepeği
2 damla vanilya
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı nescafe (ben kahve aromasını sevdiğimden kullanıyorum. isterseniz kullanmayabilirsiniz)

Yapılışı:
1.1 yumurta ve 1 adet yumurtanın akını bir kaba alın ve çırpın.
2.Kalan tüm malzemeyi kaba aktarıp iyice karıştırın.
3.Fırın tepsisine tatlı kaşığı yardımıyla 3-4 cm aralıklarla alıp kaşığın tersi ile hafifçe yayın.
4.160 derece önceden ısıtılmış fırında 10-12 dakika kadar pişirin.
5.Soğuyunca tepsiden çıkarabilirsiniz.

sipariş verebilirsiniz diyetdukan@gmail.com

Eklentiler

• $DSC09938.JPG
    $DSC09938.JPG
    234,5 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
$DSC00046.JPG $DSC00049.JPG $DSC00061.JPG

mis gibi yumuşacık puf puf Dukan Ekmeği
1 hafta veya daha fazla buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.
sandwıch, tost, kızarmış ekmek, bandıra bandıra yemek yiyebileceğiniz kadar yumuşak ve lazzetli yulaf ekmeği...

malzemeler

8 yemek kaşığı yulaf kepeği ( 4 günlük)
2 yumurta
2 yemek k. light yoğurt
1 tatlı k.kabartma tozu
1 tatlı k. kuru maya
ve kek kıvamına gelene kadar lıght süt

malzemeleri çırpma teliyle karıştırın. 5 dk bekletip 180 derece de 25 dk pişirin

afiyet olsun:34:

Son düzenleme:
$DSC09947.JPG $DSC09950.JPG

çok lezzetli bir Dukan Keki...

kakaosuz da yapılabilir..

nerdeyse 10 gün dolapta koruyabilirsiniz...

dukanella ile soslandırıp, nefis bir lezzet daha yakalanabiliyor. içine çok güzel nüfuz ediyor soslar...

dukan kremalarıyla da lezzetlendirebilirsiniz...:34:

ekmegini gorunce bi :53::53::53:oldum ben .nasil bu kadar kabarmis diye :1:kesin deneyecegim valla super sandwichler olur bununla :32::32:

gerçekten çok güzel oluyor lisam. bu kadar ekmek denedim bu tam ekmek oldu.. ama kabartma tozunu çok koyma biraz acımsı oluyor.

güzel arkadaşım benim afiyet bal şeker olsun. yağ olmasın şifa olsun inşallah:16::16::16:

gerçekten çok güzel oluyor lisam. bu kadar ekmek denedim bu tam ekmek oldu.. ama kabartma tozunu çok koyma biraz acımsı oluyor.

güzel arkadaşım benim afiyet bal şeker olsun. yağ olmasın şifa olsun inşallah:16::16::16:

aynen bende:53: dedim kaldım bende deneyeceğim şimdi umarım seninki gibi olurlar aslında ben calısıyorum benim için iyi olurdu ama ben denizlinin küçük bi ilçesinde yasıyorum kargo haftadan haftaya uğruyo:9::9:

ya ekmek kalıptan cıkmıyo napıcam ya lütfen acil yardım ben kolay cıkar diye kalıbı biraz yağladım yağlı kağıdım yoktu

ya ekmek kalıptan cıkmıyo napıcam ya lütfen acil yardım ben kolay cıkar diye kalıbı biraz yağladım yağlı kağıdım yoktu

canım ben yapışmaz bir tepside yapıyorum. slikon spatulayla çok rahat çıkarıyorum hiç sorun olmuyor. zaten yağlı kağıtla şekilsiz oluyor. iyi yapmışsın tepsini yağlayarak... bir sonrakinde daha iyi olur canım merak etme...

canım ben yapışmaz bir tepside yapıyorum. slikon spatulayla çok rahat çıkarıyorum hiç sorun olmuyor. zaten yağlı kağıtla şekilsiz oluyor. iyi yapmışsın tepsini yağlayarak... bir sonrakinde daha iyi olur canım merak etme...
inşallah ama tadı çok güzelmiş beğendim tarif için çoook sağol

Ecemus'cum ilk defa İzmir'de olduğuma üzüldüm ya çok nefis yaptıkların..Allaj hayırlı işler bol kazançlar nasip etsin...
ayrıca dukanı zahmetli bulanlara da kolaylık sağlamış olup sevaba da gireceksin ;)

çok teşekkür ederim güzelim. bence de büyük kolaylık gerçekten.canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. çok sağol..
en son tarçınlı bir kek yaptım kendi tarifim.. inanamadım lezzetine ben bile. :52::52: onunda fotosunu koyacağım. bu aralar işlerim biraz yoğundu giremedim.. ama ilk frsatta onuda ekleyeceğim :)
kargolar şehirler arası da hızlı gönderiyormuş öğrendim :) izmir e kargoyla gönderebilirim istersen.

Back