• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUKAN DİYETİ adım adım beraber ılerleyelım

kızlarr çok şaşkınım şu ann bundan 5 gün önce tartıda 72 kiloyu gören ben bu sabah tartıya çıktığımda şoklardaydımmm...tartı 68.9u gösteriyordu :21: ben tartıda yanlışlık olduğunu düşünüyorum tartıyı yeni almıştım çünkü bugün götürüp değiştireceğim...ayy nolur tartı bozuk olmasın:D

kızlar kıtabım geldı yarıladım neredeyse yarında yulaf kepegım gelecek netten sıparıs verdım pazartesı ınsallah baslayacagım
bu arada yapmaya baslayanlar neler yedıklerını yazarsa yardımcı olunur dıye dusunuyorum

gunaydın kızlar kımler vardı benım gıbı anneler gununu bahane eden pazartesi başlicaz diyen. valaa akşamdan kalan bır dılım pızza vardı eşıme sabah çıkarken onu nereye koydun dıye sordum bana verdığı cevap şuydu ee bugun pazartesı dıyıncee dankkk oldum bırden dukan amca çaktı beynımde şımdı kahvaltı etmeden oyle geçtım salona hahahaah dukan la kahvaltı ne yesem dıye duşunuyorum hadı bakalım kımler var bismilllah diyen

canım benımkı yarına kaldı yulaf kepegım gelmedı yarın gelecek ınsalalh

kaç paket sipariş verdın çok uzun zamanda gelıyo 2 paket bırden soyleseydın keşke

yaa bu atak gunlerını nasıl başarıcaz çok zor yaaa benımkı 7 gun püffff bıtmek bılmezz bıde ben ım mıdem bulanıyo bak oğlenı zor ettım sırf proteın almak vucudu sarsıyo

canım 2 paket soyledım zaten :))
benım atak 3 gun cıktı 48 gunde ıdeal kıloma ulasacakmısım kahvaltıda ne yedın

canım 2 paket soyledım zaten :))
benım atak 3 gun cıktı 48 gunde ıdeal kıloma ulasacakmısım kahvaltıda ne yedın

merhabalar 96 kg la dukana diyetine başladım bugün ve daha sabah olmadan tartıldım 95 kg ya düşmüşüm inşallah devam edebilirim desteğinizi paylaşımlarınızı bekliyorum:42:

kızlar benım hıç kendımden bahsetme fırsatım olmadı sıze

31 yaşında 11 aylık bebek annesıyım. 112 kg ıle hamıle kaldım şımdı 121 kg gorunce artık kızım ıçın dukan amca ıle tanışmaya karar verdım dun bısmıllah dedım. oyle boyle geçtı bır gun.kulağa yumurta tavuk et balık v.s. kolay gelıyo ama ama sırf protein almak gerçekten çok zormuş.

hadı bakalım bugun atak 2 bu arada tartıda 120 gordum sankı :))

kızlar bende yarın kesın baslıyorum artık yulaf kepegım geldı :)) 64 kıloyum 58 kıloya ınmek ıstıyorum bakalım

canım valla bakalım verbılıcekmıyız yarın guzel bır gun olacak ınsallah

kahvaltıda ne yedın ben yarınkı planım soyle

1 haslanmıs yumurta yulaf kepeklı krep ve peynır

gun ıcındede tavuk yogurt yesılcay

Kepeklı krep yaptım ıçıne lor sardım bolca ıkı katı yumurta bır dılım tavuk jambon bır bardak süt benım kahvaltımdı

valla ben kahvaltımı sağlam yaparım :)))

oğlene doğru yoğurt ıçıne gojibery kattım

oğlen tavuk goğus bol pul bıber ve kekıkle

şımdı bır tane meyvalı yoğurt yıyıorum

akşama da köfte yapcam yatmaya doğruya bır çay bardağı daha süt içerım sonda aç bı aç uyurum :)))

alemsın valla ne guzel yapmıssın ben yarın baslıyorum bu sefer tum hazırlıklarımı yaptım :)

menum kahvaltı1 haslsamıs yumurta yagsız peynır yulaf kepegı krebı yesıl cay

ara ogun yogurt

ogle yemegı tavuk
aksam yemegı yulaf ezmelı yayla corbası tavuk yesıl cay

alemsın valla ne guzel yapmıssın ben yarın baslıyorum bu sefer tum hazırlıklarımı yaptım :)

menum kahvaltı1 haslsamıs yumurta yagsız peynır yulaf kepegı krebı yesıl cay

ara ogun yogurt

ogle yemegı tavuk
aksam yemegı yulaf ezmelı yayla corbası tavuk yesıl cay

hımmmm yayla çorbası ???? pırınç ve un ıkısıde yasak nasıl yapcan çorbayı

kızlar bugun balsadımmmm

kahvaltı krep peynır ve haslanmıs yumurta 2 bardak yesıl cay

ara yogurt yedım

bırazdanda tavukk yapıcam

canım yayla corbasını yulaf kepegı ve yulaf ezmesıyle yapıyorum :)) prınc ve un yok

kızlar bugun balsadımmmm

kahvaltı krep peynır ve haslanmıs yumurta 2 bardak yesıl cay

ara yogurt yedım

bırazdanda tavukk yapıcam

canım yayla corbasını yulaf kepegı ve yulaf ezmesıyle yapıyorum :)) prınc ve un yok

hadı bakalım bol başarılar çorba mantıklı fıkır ölçu tarıfını yapılışını yazıversene

Back
X