• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUKAN DİYETİ adım adım beraber ılerleyelım

kızlar benim bugün sekizinci günüm dukan yarıda bırakılmaması gereken bir diyetmiş bırakınca kilolar aynen alınıyomuş ben biraz yapıyım iki üç kilo veriyim bırakırım diye düşünüyodum ama şimdi bırakamıyorum ehehe Allah yardımcımız olsunn

kızlar benim bugün sekizinci günüm dukan yarıda bırakılmaması gereken bir diyetmiş bırakınca kilolar aynen alınıyomuş ben biraz yapıyım iki üç kilo veriyim bırakırım diye düşünüyodum ama şimdi bırakamıyorum ehehe allah yardımcımız olsunn

sevındım senın adına 8 gunu gerıde bırakmışsın atak bıttı seyırdesın demekkı .nasıl geçtı atağın tavsıye edıceğın bırşey varmı

sevındım senın adına 8 gunu gerıde bırakmışsın atak bıttı seyırdesın demekkı .nasıl geçtı atağın tavsıye edıceğın bırşey varmı

Daha öncesindeen 5 günlük bi dukan maceram daha var benim ilk yaptığımda çok zorlanmıştım o ara hastane falan işlerimde vardı evdekiler zorla bıraktırttı şimdi sil baştan başladım benim atağım 3 gündü okadar zor gelmedi ilk günlerde yulaf kepeğini yoğurdun içine katıp yiyodum çok tok tutuyodu ama miğdemi bulandırıyodu.Şimdi seyirdeyim yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum.Dukan ekmeği yapmayı öğrendim.Üstelik tadı çok lezzetli aynı mısır ekmeğine benziyo bayıla bayıla yiyorum.Öğlen akşam genelde ızgara tavukla falan geçiyo sabahları pınarın light üçgen peyniri,pınar de light hindi jambon,dukan ekmeğim,yörsan lor peynirimi falan yiyorum.Lezzetleri cidden muazzam tavsiye ederim.Özellikle lor peynir inanılmaz tok tutuyo. Facede dukan tariflerim sayfası olucak onu takip edin çok güzel tarifler var.

Buarada: ben aylardır beslenmeme dikkat ediyorum ama 59 da takılı kalmıştım.Dukana 59.500le başladım şuan 57.300 üm boyumda 1.62 55 falan olmak istiyorum.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım dün itibariyle dukana başladım.boyum 1,60 kilom 70 öğrenciyim.malum herkez filinta gibi gezerken ben giydiğim her tişörtün üstüne bi hırka giyerek kilolarımı kapatmaya çalışıyorum:( dukan testini yaptım hedefim 55 kg.öğrenci olduğum için dukan ekmeği felan yapma şansım yok:/ ama krep yaptım bugün olmadı:) yulaf kepeğimi diyet yoğurdumu sütümü aldım...yardımlarınızı bekliyorum...ha bide dün akşam diyete başladığımı unutup bir bardak normal kola içtim çok pişmanım:( bişey olur mu ki ondan?:lütfen beni de motive edin :) aranızda olduğum için mutluyum,eminim sizden de destek alarak kotun üstüne beyaz tişörtümü gerine gerine giyicem:) sevgiler herkese:2:

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım dün itibariyle dukana başladım.boyum 1,60 kilom 70 öğrenciyim.malum herkez filinta gibi gezerken ben giydiğim her tişörtün üstüne bi hırka giyerek kilolarımı kapatmaya çalışıyorum:( dukan testini yaptım hedefim 55 kg.öğrenci olduğum için dukan ekmeği felan yapma şansım yok:/ ama krep yaptım bugün olmadı:) yulaf kepeğimi diyet yoğurdumu sütümü aldım...yardımlarınızı bekliyorum...ha bide dün akşam diyete başladığımı unutup bir bardak normal kola içtim çok pişmanım:( bişey olur mu ki ondan?:lütfen beni de motive edin :) aranızda olduğum için mutluyum,eminim sizden de destek alarak kotun üstüne beyaz tişörtümü gerine gerine giyicem:) sevgiler herkese:2:

hoşgeldın canım aramıza başlamak bıtırmenın yarısıdır hırkanı çöpde bil....

Krepın neden olmadıkı anlat bakayım nasıl yaptın ben sana yardımcı olurum yenıden denersın .

hoşgeldın canım aramıza başlamak bıtırmenın yarısıdır hırkanı çöpde bil....

Krepın neden olmadıkı anlat bakayım nasıl yaptın ben sana yardımcı olurum yenıden denersın .

:) bi kabın içine bi yumurta akı bibuçuk kaşık yulaf kepeği bi buçık kaşık lor ve biraz süt kattım karıştırdım.tavaya bi damla yağ döktüm peçeteyle yaydım sonra krebin önce yarısını döktüm olmadı.sonra onu alıp diğer yarımı döktüm oda olmadı bende öle karıştırdım kızarttım yedim:) kolanın bi zararı olur mu ki:1:

1 yumurta akı

1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği

7.5 yemek kaşığı süt

önce süt ve yulaf kepeğını karıştır bıraz bekleyın şişsin çamurdan bıraz daha sulu olsun sonra yumurta akınıda koyup çırp tavanın buyukluğune gore dokerek altı ıyıce kızarınca cevırın

ben teflon tavaya hıç yağ koymadan yaptım tavam küçükdü 3 tanew ınce krep çıktı

bu arada bugün atağımın ikinci günüydü sabah kahvaltıda krep yapmaya çalıştım olmayınca kızarttım yanınada lor ve bir bardak diyet sütle yedim:) arada bi kase yoğurt yedim.öğlen yemeği olarak tavuğun göğsünü kuşbaşı doğradım onu biraz kekik,kırmızıbiber ve karabiberle harmanladım bi güzel haşladım.baya güzel olmuştu onu yedim. okuldan yeni geldim şimdi saat 7yi geçtiği için yemekle yememek arasında kararsızım:/ en iyisi bi kase yoğurt yiyim:/ belki doyarım:) sevgiyle kalın:16:

Kızlar bu arada tarıflerım alıntıdır dukan faceden alıntı kendım yaptıkca sıze de yardımcı olabılmek ıçın paylaşıyorum inş. Kımse kızmaz :)

Son düzenleme:
1 yumurta akı

1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği

7.5 yemek kaşığı süt

önce süt ve yulaf kepeğını karıştır bıraz bekleyın şişsin çamurdan bıraz daha sulu olsun sonra yumurta akınıda koyup çırp tavanın buyukluğune gore dokerek altı ıyıce kızarınca cevırın

ben teflon tavaya hıç yağ koymadan yaptım tavam küçükdü 3 tanew ınce krep çıktı

çok teşekkür ederim bakalım becerebilecek miyim:) yemek konusunda iyi olduğum söylenemez de:) bu arada bu kilo çizelgesini nasıl koyuyoruz ki? çok bunalttım sizi de ama heycanlıyım napiim:18:

Bende dukan a başlayalı bir ay oldu pazartesi günü.Çok şükür şimdilik 5 kilo verdim.Uzun sürede devam etmeyi düşünüyorum inşallah.
Burdanda kendıme yol arkadaşları bulursam daha cok motive olacagımı düşünüyorum.Hepinize Allah kolaylık versin arkadaşlar.:54:

bende bu diyeti yapmak istiyorum ama tam olarak nasıl anlayamadım sizleri takip edip bende başlarım inşallah

Gerçekten diyeti yapmayı düşünmekle çok iyi bir karar vermişsin.Kaç kilosun bilmiyorum ama bence düzgün yapıldıgında insana faydalı olan bir diyet.Öncelikle dukan internet sitesine bak ve orda bir takım bilgilerini girerek diyetin evrelerini kaç gün yapacagını hesapla ve kitabını oku mutlaka.Onlar sana yardımcı olacaktır.:34::34:

Gerçekten diyeti yapmayı düşünmekle çok iyi bir karar vermişsin.Kaç kilosun bilmiyorum ama bence düzgün yapıldıgında insana faydalı olan bir diyet.Öncelikle dukan internet sitesine bak ve orda bir takım bilgilerini girerek diyetin evrelerini kaç gün yapacagını hesapla ve kitabını oku mutlaka.Onlar sana yardımcı olacaktır.:34::34:

77kiloyum 2aydır her gün 1saate yakın yürüyüş yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum1kilo verdim sadece tam olarak 1diyet listem falan yok ne zamandır dukan diyetine bakıyorum yapmak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum ben sitesine bakayım ..tam olarak sitenin ismi nedir

Kızlar dun akşam bozdum dukanımı çok zorlandım yaaa eşımın ufacık bır yemek alalımmıya atladım kendımce bahaneler uydurdum yarın şu var pazar anneler gunu ben en ıyısı pazartesı başlım dedım ..

Ama akşamı zor ettım yaaa bu nasıl bır dıyettır tavukdan tıskındım resmen kokusu burnuma gelıyo :(

Kızlar dun akşam bozdum dukanımı çok zorlandım yaaa eşımın ufacık bır yemek alalımmıya atladım kendımce bahaneler uydurdum yarın şu var pazar anneler gunu ben en ıyısı pazartesı başlım dedım ..

Ama akşamı zor ettım yaaa bu nasıl bır dıyettır tavukdan tıskındım resmen kokusu burnuma gelıyo :(

yaa nasıl bozarsııın :50: aramızda en heveslimiz sendinn...bak böyle yapma çorbalar felan oluyo atak evresi için onları yapmayı dene...yada yağsız kıymadan köfte felan yap yulaf kepeği ile:56: bak belki de daha çok zevk alırsın ha bida dene atak süreni bigün uzat bari...

Back
X